skilleTores Viking-blogg skilleAlt om Nokas-rettssakenskilleVæret i Rogalandskille_slutt
Toppbanner Sport Rogaland 3.1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Rogaland > Sport NRK Rogaland Sist oppdatert 16:40

Haugesund sørget for uavgjort

FK Haugesund scoret alle fire målene, men likevel ble det bare 2-2 borte mot Mandalskameratene. Simon Koch gjorde nemlig to selvmål for gjestene, og Haugesund-trener Harald Aabrekk hadde mer enn nok med å trøste ulykkesfuglen etter kampen.

Publisert 01.09.2003 09:34.

Dette var likevel en kamp Mandalskameratene burde vunnet. Laget hadde klart flest sjanser, men en god Haugesund-keeper Harald Andreassen berget ett poeng.

Det gikk bare to minutter før Simon Koch hadde satt inn sitt første selvmål. Tor Arne Andreassen utlignet like etterpå, og en scoring av Rune Wiken etter 42 minutter gjorde at gjestene ledet ved pause.

Det skulle bli dramatisk de 10 siste minuttene. Først ble
vertenes Tor Olve Fagnastøl utvist etter slagsmål, men med en mann mindre klarte MK likevel å utligne etter dagens annet selvmål av Koch.