skilleTores Viking-blogg skilleAlt om Nokas-rettssakenskilleVæret i Rogalandskille_slutt
Toppbanner Sport Rogaland 3.1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Rogaland > Sport NRK Rogaland Sist oppdatert 16:40

Dos mål for Santos

Freddy dos Santos scoret to mål da Vålerenga slo Bryne på Ullevaal i den siste kampen i 10.serierunde..

Publisert 16.06.2003 20:53. Oppdatert 16.06.2003 21:52.

Se høydepunktene fra kampen

Det ga Vålerenga ny suksess på hjemmebane da Bryne ble
slått 3-0 mandag.

Den omskolerte backen headet Oslo-laget mot seier over Bryne allerede etter vel ni minutters spill. Banens store underholder før pause, Stian Ohr, sto for forarbeid og innlegg.

Målscorer Freddy Dos Santos ( tv) jubler sammen med David Hanssen. (Foto: Jon Eeg/SCANPIX)
Det var dos Santos' andre seriemål for sesongen. Også det første kom med hodet mot Molde (2-0-seier).

Så la samme mann på til 2-0 like etter pause. Igjen kom pasningen fra høyre. Denne gangen signert Pah-Modou Kah etter et langt løp. Dos Santos traff ballen noe urent, men ikke verre enn at den greit gikk forbi Bryne-keeper Kenneth Høie.

Andreas Augustsson øket til 3-0 fra straffemerket fem minutter før slutt.

På sidelinjen jublet en dresskledd Kjetil Rekdal over at laget hans fortsatt er ubeseiret på Ullevaal denne sesongen (3-2-0) Men livet kan være hardt selv for en dobbelt målscorer. Dos Santos måtte spille den siste halvtimen som venstreback etter at Kjetil Wæhler fikk en skade.

Dos Santos ble forsøkt som spiss etter en tung Vålerenga-periode. Trekket ga uttelling nesten på direkten.

Etter en måned på topp i angrepet, er dos Santos toppscorer i klubben.

Forbi to

Vålerenga stakk med seieren forbi to lag på tabellen (Molde og Lillestrøm), og har bunnlaget Tromsø borte og bykollega Lyn igjen før ferien.

Bryne bør ta poeng hjemme mot Brann for siste omgang før
pausen venter Rosenborg på Lerkendal.

Kah sto ikke bare for en målgivende pasning. Han jobbet for to og var involvert i mye banens beste.

Bryne ble overkjørt i en snau halvtime. Men var på vei inn i kampen da dos Santos scoret sitt andre. Det la helt lokk på Brynes håp.

Lars Bohinen kom innpå tre minutter før slutt for Vålerenga. Det var hans første kamp i norsk toppserie siden 1993. Den sesongen spilte han 19 kamper for Lillestrøm.