Her er du: NRK.no > NRK P3 > musikk
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
Se Bonk-video!
Det norske rockehåpet Bonk har fra debutalbumet "Western Soul" laget musikkvideo som er trukket ut til kortfilmfestivalen i Grimstad. Se deres actionfylte video her på Upunkt.



VIDEO: Bonk - Sarah




Det norske rockbandet Bonk slapp albumet "Western Soul" i februar til stor fornøyelse fra norsk musikkpresse. Og nå har musikkvideoen til deres andre singel "Sarah" blitt trukket ut til Kortfilmfestivalen i Grimstad.

Det hele er en tempofylt affære hvor bandet grisekjører med handlevogner i en daglivareforretning i beste Jackass-still. Den inneholder også helt uansvarlig håntering av matvarer. Kassadamen heter Sarah.

- Ja vi fikk noen skrubbsår og blåmerker men det ble en bra video til slutt ikke sant? sier Leif Friman Koren til Upunkt.

Hvordan fikk dere lov å herje fritt i en matbutikk?

- Det er produsenten vår som har gjort en god jobb hehe. Hele greia ble laget på et ganske trangt busjett og vi dro nytte av en god del vennetjenster, sier Leif.



Anal Kung Fu

Bandet som bakgrunn i andre norske band som Anal Babes og legendariske Kung Fu Girls har snekret en tempofylt video med hjelp fra regissør Emil Trier og produsenten Kaveh Tehrani.

Bonk består av Leif Friman Koren, Andreas Grøtterud, Bård Høvik og Gisle Amundsen. De er alle mer eller mindre gamle kompiser. Bandet ble startet rett etter at Kung Fu girls kastet inn håndkledet midt på 90 tallet.

"Waitin’ In A Car"-singelen fra november i fjor har blitt viet en god del radiospilling. Gruppen har blitt møtt med femmere og seksere i pressen med "Western Soul" etter å ha lagt ned en god del arbeid i skiva.

- Vi har jobbet med albumet et par års tid.



Vil spille i Stockholm

Bandet spiller på Øya-festivalen i sommer og har store ønsker om å spille i Sverige. Helst Stockholm.



Av Håvard Ellingsen, NRK Upunkt


Publisert 03.02.2004 10:21 - Oppdatert 21.05.2004 12:09


hvit pixel 1 x 1
petre_gronn_bakgrunn768
Hva ble spilt på P3?
Vi legger ut alle spillelistene på nettet.


hvit pixel 1 x 1
petremorgen til forside - endelig 325
Siste fra Petremorgen:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Are og Odin:
are og odin kysser forsideboks
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no