P1-regjeringa 3_1
Her er du: NRK.no > NRK P1 > P1-regjeringa Sist oppdatert 21:45
 

Få Vestfold-kandidater

Er vestfoldingene bare opptatt av fortiden, og ikke om hva som blir viktig for oss de neste 100 årene? Fem dager før fristen går ut er det bare kommet inn en håndfull kandidater fra fylket til P1-regjeringa som skal diskutere dette temaet.

Publisert 27.04.2005 12:38.

Av Per Simon Mustvedt

Hva er viktig for folk i Norge de neste 100 årene, og hvem i Vestfold kan best tenke høyt om hvordan framtida bør bli? Oppfordringen er gitt både på P1 og i Østafjells på formiddagene. Hittil er det bare kommet inn en håndfull forslag til Vestfold-kandidater.

Skal gi politikerne råd

Norges største radiokanal inviterer folk over hele landet til å utnevne en P1-regjering. Den skal gi politikerne konkrete råd om hvordan Norge bør utvikle seg fram mot 2105. Alle fylker skal ha en kandidat hver, og det er radiolytterne som foreslår og velger regjeringsmedlemmene.

En fra Vestfold

I P1-regjeringa skal det være med en person fra hvert fylke. Personene som blir foreslått må være bosatt i det fylket de skal representere og ikke ha politiske verv.

Fram til 2. mai kan du foreslå kandidater på tre ulike måter:

a) Via internett: http://www.nrk.no/p1regjeringa/

b) Via SMS. Send P1 og kandidatnavn til 1987(f.eks. P1 Severin Suveren).

c) På postkort merket "P1-regjeringa" til NRK i Vestfold, Postboks 120, 3101 Tønsberg.

Vestfold-jury

Når sluttstrek er satt mandag 2. mai på morgenen, skal juryen plukke ut de fem vestfoldkandidatene som lytterne skal stemme på. I juryen sitter ansvarlig redaktør Are Stokstad i Østlands-Posten, redaksjonssjef Eva Honningsvåg i NRK i Vestfold og distriktsredaktør Lars H. Alstadsæter i NRK Østafjells.


 
30 SISTE P1-REGJERINGA
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no