skilleDistriktsfjernsynet er ti årSkille - slutt
NRK Østafjells  3_1_banner
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Østafjells > Skråblikk Sist oppdatert 14:42
 

vaffel+ pølse= pøffel

Siste skudd på matfronten er pølse og vaffel sammen, gjerne med både ketchup og syltetøy.

Publisert 09.03.2006 11:40. Oppdatert 09.03.2006 13:43.
Torgrimm Lillevik Tveito bestilte pølse i vaffel med ketchup og syltetøy. Foto: Egil Stensrud, RA.
Av Christina Førli Aas

Da det var ungdomsturnering i Såheimhallen på Rjukan i helga, var det en litt spesiell rett på menyen i kiosken, skriver Rjukan Arbeiderblad.

Da volleyballspilleren Torgrimm Lillevik Tveito fra BK Kongsberg var sulten, var han ikke i tvil om hva han skulle velge.

- En pølse i vaffel takk, sier han, og kioskpersonalet i Såheimhallen reagerer ikke på det.

Salt og søtt er godt sammen

Torgrimm mener bestemt at kombinasjonen vaffel og pølse er veldig godt.

- Ja visst, , med ketchup og syltetøy på hver sin side av pølsa. Helst jordbærsyltetøy. salt og søtt er godt sammen, sier volleyballspilleren til Rjukan Arbeiderblad.

Han smakte vaffel og pølse sammen i Sverige for et år siden.



 

Hytterett med høy kosefaktor

Varm osten med skibrenner
10 SISTE NRK BUSKERUD, VESTFOLD OG TELEMARK

Rolls Royce er 100 år

Eit eksklusivt jubileum blei feira 15. mars. Då var det 100 år sidan Rolls Royce blei grunnlagt.

Telemarkskua 150 år

For 150 år sidan blei Telemarkskua registrert som eigen rase. Nå får den utryddingstruga kua sin eigen jubileumsskulptur.

Fra Union til Tasmania

Heidi Ripegutu Skjellaug jobba tidligere ved Union i Skien. Nå tar hun med seg mann og barn og flytter til Tasmania.

NM-mester i fikling

Eidsfoss-mannen Robert E. Haraldsen brukte Milosevic for å innkassere Norgesmesterskapet.

NYHETSBREV

Få nyhetene våre på e-post, helt gratis!

Informasjon om nyhetsbrevet     Andre brev

Fugler lider sultedød

Streng kulde og mye snø og is truer eksistensen til mange fugler. Fuglevakta følger situasjonen nøye.
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no