Etter Skoletid (#vtopp)
Monica (#topp)
Endelig tid for:

Jentesendingen!

Idag er det guttas tur til å spørre om alt dere lurer på angående jenter. Jeg lurer på mye, men dere gutter lurer sikkert på enda mer. Send inn deres spørsmål om jenter til jentene i studio! De MÅ svare!!!

Publisert 02.12.2003 12:10.
Hva er det som er bra med å være jente? Hva er det med hester og jenter? Trenger vi fortsatt en likestillingskamp? Er vennskap mellom jenter annerledes enn vennskap mellom gutter?

Riot Girls spiller "jenterock"

Når gutter spiller rock kalles det rock, når jenter spiller rock kalles det jenterock. Hva kommer det av?

Ane Dahl Torp spilte mot Thomas Giertsen i "Kvinner i mitt liv" for litt siden. Hun er nå aktuell som "Frøken Detektiv" på radio. En av historiens første kvinnelige detektiver. Hun kommer...


Rigmor
Er tilværelsen for en jente som er musiker annerledes enn en gutt? Rigmor er snart ute med album. Totalt forskrudd underground latinoånd møter den elektronisk hoderullende og gameboy-spillende jazzisten... forsøk på en beskrivelse av musikken til Rigmor... Hun kommer innom.

Krace cd-cover konkurransen går mot slutten. En siste ukes vinner kåres idag. Dere har èn uke til på dere folkens!

Føles cd bunken din litt tynn? Kunne du tenke deg å tilbringe førjulstiden med et morsomt genispill? Føler du deg ganske så genial?
Om du kan svare ja på disse spørsmålene, så er du en god kandidat til "Er du genial" konkurransen vår. Ring inn og du kan vinne masse kule cd'er.

vi sees...

Siste saker:

test htopp
Monicas profil på Rotor
etterskoletid@nrk.no
Etter Skoletid (#hmeny tekstinfo)
Til Rotor
rotor@nrk.no (#bunn)
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no