Etter Skoletid (#vtopp)
Monica (#topp)

Tempo! Tempo! Tempo!

Vinnerne av Demokonkurransen har fått sin Musikkvideo! Rikke og Tiril vant Kulturbo og Etter Skoletid sin Demokonkurranse og nå er premien ferdig!

Publisert 11.03.2004 13:36.


Musikalsk gjest for idag er Definite. Norges desidert beste fristil rapper. Han er aktuell med Ep'n "Inkasso" og låta "søstera mi".

Bok prosjektet Fra A til Bok går mot slutten; manus er ferdig, tittelen er bestemt, nå gjenstår bare omslaget og trykkingen. Designeren Marius har fått mange ideer til omslaget fra dere seerne og idag skal han vise oss hvordan han bruker de ideene.

Christian (programleder på tirsdagene) reiste i oktober til Malawi med et kamera og tre konfirmanter som en del av et Kirkens nødhjelp prosjekt - dette er blitt til en serie i to deler - vi skal få se første delen og møte konfirmantene.
Donald tegnet av Petter Chr.

Tegneseriekonkurransen er nå ferdig. Vi har fått inn tonnevis med utrolig bra forslag til forsider og striper til Donald Duck og co. Donald sjefen kommer idag for å dele ut premier og hederlig omtale til de aller beste; og for å avsløre hovedvinneren. Sitt nær telefonen - det kan hende det er deg!!!!!!

Ingen torsdag uten torsdagsduellen! Det gjelder å ha peil på musikk og musikkvideoer. Her er det fantastiske premier å vinne, så ikke være treig - RING INN NÅ!!!! (etter 15.00, da selvfølgelig...)

Har du opplevd noe nylig som gjorde deg skikkelig sur eller har noen irritert deg ordentlig? Har noen overrasket deg med en gave eller gjort deg skikkelig glad på en annen måte? Send inn din søte eller sure melding til oss på sms eller mail. Vi kaller spalten: "søte og sure oppstøt"!

stappa sending, så

da sees vi vel?

monica

Siste saker:

test htopp
Monicas profil på Rotor
etterskoletid@nrk.no
Etter Skoletid (#hmeny tekstinfo)
Til Rotor
rotor@nrk.no (#bunn)
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no