Etter Skoletid (#vtopp)
Monica (#topp)

Tegneserieskolen 2

tegnet av Caspar og Jacob
tegnet av Caspar og Jacob
I forbindelse med tegneseriekonkurransen holder vi idag del to av tegneseriekurset vårt. Det er greit nok å tegne Donald stående rett opp og ned, men hva når han skal løpe... og er rasende samtidig?

Publisert 03.02.2004 12:34. Oppdatert 03.02.2004 12:51.
Arild Midthun, som også står bak bl.a Pappa og Pestus viser oss idag hvordan vi tegner forskjellige ansiktsuttrykk og kroppsbevegelser. Og Caspar og Jacob vil sitte på skolebenken sammen med meg.

Jeg møtte en ekte Donaldtegner fra Danmark, Jesper. Vi tok turen til Tegneseriemuseet på Brandbu. I dagens episode viser Jesper hvordan han tegner Donald, og så forsøkte han å lære meg å tegne. Det var ikke så lett som jeg trodde...

Send gjerne inn dine spørsmål på sms eller mail. Det kan være om konkurransen eller om tegneserie tegning.

1. episode av realityserien "Ekspedisjon Ørken" er endelig klar: Åtte britiske ungdom skal reise gjennom Namibias ørken for å hjelpe en av verdens mest truede dyrearter.I "The tribe" er vi kommet til serie 5 og det har aldri vært mer spennende!

Det blir innringer konkurranse idag også, så ring inn å få muligheten til å vinne et Geni spill og masse cd'er. Du trenger bare være "litt genial"...?

Siste saker:
Siste saker:

test htopp
Monicas profil på Rotor
etterskoletid@nrk.no
Etter Skoletid (#hmeny tekstinfo)
Til Rotor
rotor@nrk.no (#bunn)
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no