Etter Skoletid (#vtopp)
Monica (#topp)
Etter Skoletid 18. november kl. 15.05 på NRK 1:

Musikk, musikk, musikk ...

Tattoo, proff-fiolin, Ost&Kjeks, scratch & kjærlighet - du kan simpelthen ikke gå glipp av dette! De ferskeste cd'ene på markedet ligger i cd bunken og kan bli dine om du ringer inn på "Er du Genial?".
Ring, ring, ring ...

Publisert 18.11.2003 10:50.
Kolbotn Garden 17. mai 2002
Kolbotn Garden er et rent jentekorps som består av 43 piker i alderen 9 til 18 år. Kolbotn-Garden har i mer enn 45 år vært en av de mest kjente attraksjonene på sitt hjemsted. Med sine tattoo-opptredener (slike som Kongens Garde driver med) har korpset representert Kolbotn og Norge på mange reiser og festivaler i inn og utland; sist i 2003 VM for Marching showbands i Italia.


Bertine Zetlitz
Maria Havnegjerde Kristiansen er 11år og spiller fiolin som en profesjonell.

Går det an å lage musikk med matvarer? Ost og Kjeks for eksempel? Tore og Petter har like godt kalt gruppen sin "Ost & Kjeks" og brukes dette på scenen ...

Han er kanskje Norges beste og yngste scratche' dj og han skal vise meg hvordan det skal gjøres.

Det blir med andre ord masse musikk, men også litt kjærlighet. Jeg spurte kjendiser som Daniel Bedingfield, Bertine Zetlitz, Lauri fra The Rasmus og flere om deres første kyss(!) og så får vi se filmen om Natalie som er kjempeforelsket i Mikkel. Hun håper han skal kysse henne, men vil han det når hun får tannregulering?

Monica

LENKER
Siste saker:

test htopp
Monicas profil på Rotor
etterskoletid@nrk.no
Etter Skoletid (#hmeny tekstinfo)
Til Rotor
rotor@nrk.no (#bunn)
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no