quart banner

10 siste saker:

  Alpha Dog (5)
  The Fountain (5)
  Inga tårar (2)
  Fiji Drive nr. 2 – festens hemmelighet (3)
  Music and lyrics (4)
  Norbit (1)
  Talladega Nights (DVD) (4)
  Blodsbånd (4)
  Dreamgirls (3)
  USA mot Al-Arian (4)



Andre nyhetsbrev fra NRK.no Mer informasjon om nyhetsbrevet

SØK (I HELE NRK):



  UPUNKT*

Little Louie Vega kokte Kick 

Little Louie Vega mottok applaus i 25 minutter etter at konserten på Kick var ferdig natt til fredag. Sammen med vibrafonist Roy Ayers skapte han kokende stemning i en stappfull klubb. Fjorårets gigantsett med Kenny ”Dope” Gonzales, der også David Morales bidro, fikk en verdig oppfølging.

Lyd og video-ikon nytt
  • video VIDEO: Per Sundnes intervjuer Louie Vega (WM, 2:45) [WM]  


  • En av de aller beste og viktigste DJ/produsentene de siste ti årene snakket med Per Sundnes etter konserten. Her får du et lite utdrag, se gjerne intervjuet i sin helhet også.

    - Glem Ibiza, jeg kommer hit neste gang også, begynte en glad Vega.

    Improviserer

    - Jeg liker å gjøre festivaler, mange venner kommer og spiller og det er massevis av forskjellig type musikk. Jeg blir avslappet, det gir en dyp og god følelse. I tillegg er det alle typer folk på konsertene, slik at det blir utfordrende å spille. Alt blir improvisert. I dag kom Nathan Haines og han hadde lyst til å spille, så da improviserte vi, alt kommer spontant. Det er umulig å øve på slikt. Det er viktig å få kontakt med publikum, etter det går alt av seg selv.

    - Jeg ville gi Kick publikumet noe spesielt som avslutning i natt. Jeg ville gi de en sang de elsker, og jeg husket en fra i fjor, det er en klassiker og jeg fant virkelig den rette. Det var fantastisk deilig. Slike melodier er forskjellige fra land til land.

    Fantastisk natt

    - Det er flott å reise rundt, der jeg spiller har folk kjennskap til det jeg har gjort med Masters At Work, NuYorican Soul og India. Vi har en fanbase som liker det vi gjør. I natt var det et perfekt sett. Helt ideelt! Jeg hadde en fantastisk natt, alle var inne i det vi gjorde. Det var innslag av funk, soul, afro, jazz, latin, brasilianske ting. Dessverre kunne jeg ikke spille mer enn tre timer, vanligvis spiller jeg seks-sju timer.

    - Jeg holder meg i form med å spille mye. Jeg er enormt interessert i musikk, jeg samler og hører på all mulig musikk. Ikke bare housemusikk, det er viktig å høre på forskjellige genre; hip hop, jazz, funk, soul, latin, R&B osv. Det er viktig å ha et åpent sinn, for det er virkelig veldig mye bra musikk rundt omkring.

    Ny skive i september

    - I september kommer vi med en ny Master At Work plate som skal hete ”Our time is coming”. Der skal James Ingram, Patti Austin, Roy Ayers, Renee og Jody Watley bidra. Det er en plate med live band feeling, ikke en vanlig houseplate. Det er som en drøm å få jobbe med disse artistene. Jeg fikk jobbe med Quincy Jones, han er mitt forbilde, det var utrolig. Han er den ultimate produsenten, den aller beste. Han har gjort så mye fantastisk gjennom tiden. Man føler at man gjør det riktige når man får muligheten til å jobbe med han.




     Quart fredag
      Beck - rockens blaxploitation-arvtager! (07.07.2001)
      Kaliber far out (06.07.2001)
      Solide saker fra Bob Hund (06.07.2001)
      Hyggelig amerikansk showrock (06.07.2001)
      Beck: Verden trenger mer humor! (06.07.2001)
      Hiphop-fredagen i gang (06.07.2001)
      Per Fronth: Revejakt og musefeller (06.07.2001)
      Campium (06.07.2001)
      Hvor er årene blitt av? (06.07.2001)
      Er ikke du for tynn? (06.07.2001)
      - Kommersiell meg i ræva! (06.07.2001)
      Rolige dager på Quart (06.07.2001)
      Dagens Quarting: Erlend Øye (06.07.2001)
      Blod og sirkus til folket (06.07.2001)
      Arkiv (04.07.2001)


    Quart
    Quart01 - Program
    Artistene
    Anmeldelser
    Quart01 - Scenene
    Godt salg, men fortsatt billetter igjen!
    PETRE Superreal
    Filmquart
    Quart på mobilen din!
    NRK + Quart
    Arkiv
    Karate på Quart
    Se Quartbildene

     Copyright NRK © 2001 - Telefon: 815 65 900 - E-post: upunkt@nrk.no -