skilleTores Viking-blogg skilleAlt om Nokas-rettssakenskilleVæret i Rogalandskille_slutt
Toppbanner Sport Rogaland 3.1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Rogaland > Sport NRK Rogaland Sist oppdatert 16:40
POSTADRESSE:

NRK Rogaland

Boks 614 Madla

4090 Hafrsfjord

BESØKSADRESSE: Kringkasterveien 11

Ullandhaug

TELF: 51 72 72 72
FAKS: 51 72 72 55
Nettredaktør:

Bjørn Grimen

Tilrettelegging for nett:

Wenche Lamo Hadland


 

Oilers tapte på straffe

Oilers dominerte stort i perioder av kampen mot Sparta i Siddishallen i går, men fikk ikke den uttellingen de hadde fortjent.

Publisert 19.01.2005 09:49. Oppdatert 19.01.2005 10:11.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:

Av: Morten Nesvik og Torunn Westvik Tørneng

Stavanger Oilers tapte 2-3 på straffeslag mot Sparta Sarpsborg i Siddishallen tirsdag kveld. Det var 2-2 etter tre perioder. Først da laget tok ut målvakten helt mot slutten, ble det utligning. Men ingen av lagene klarte å avgjøre i spilleforlengelsen. Dermed måtte det altså straffeslag til, og der vant Sparta 2-1. Oilers klarte bare å lage mål på ett av fem straffeforsøk, men laget mener at de er på vei tilbake mot gamle høyder.

- Etter 65 minutter hockey er isen ekstremt dårlig. Det er nesten umulig å skåre på straffe da, sier Oilers-trener Gunnar Johanson.

- Når straffekonkurransen begynner, har det vært spill i en sone en hel periode. Da er isen så dårlig, at pucken bare ruller og forsvinner for alle mann der inne. Ett poeng er bedre enn ingen. Vi får ta med oss at det var mye positivt og, sier Anders Valset.

- Jeg er ganske fornøyd med kampen. Vi gjorde mye bra. Men det gjelder at vi er effektive når vi får sjansen, og det er vi ikke riktig enda. Dette er et bra lag i forsvar. Jeg tror ikke det er mange norske lag som forsvarer seg på denne måten, sier Johanson.

- Når Oilers spiller godt, er det lett å få folk med seg, men når det går dårlig er det verre. Publikum kommer når Oilers gjør det bra, og det er typisk i Stavanger. Jeg har stor tro på den nye treneren, så håpet er at det snur snart, sier supporter Oddvar Selvig.

- Mange spillere er slitne nå. Vi så noen av de tendensene i dag. Beina er ok, men hodet er ikke helt med. Nå blir det roligere en stund. Vi skal trene onsdag og to økter på torsdag. Fredag er fridag hvor vi skal mobilisere før vi møter nye motstandere på søndag og mandag, sier Oilers-trener Gunnar Johanson.

Neste Oilers-kamp blir borte mot Trondheim.

LENKER
Siste saker:

NYHETSBREV
Få nyhetene fra NRK Rogaland på e-post - helt gratis!:

LYD OG VIDEO
Lyd og Video Se og hør opptak av nyhetssendingene fra NRK Rogaland!
Mer

Rogaland

Nyheter fra Rogaland finner du på nye sider:

 
10 SISTE NRK ROGALAND
Viking
Klepp
Stavanger Oilers
Stadionsaken
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no