skillehvor i nordlandskillePolarbannerskilleEuroarcticskille_slutt
Toppbanner Nordland sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Nordland > Sport NRK Nordland Sist oppdatert 09:58

Nedrykksfinale på Røkkeløkka

Bare målforskjellen skiller nå Bodø/Glimt fra direkte nedrykk før siste serierunde mot Molde på Røkkeløkka. 0-1 mot Rosenborg sendte Glimt ut på kanten av stupet.

Publisert 24.10.2004 20:38. Oppdatert 25.10.2004 10:51.
SE OGSÅ:
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Av Svein Arne Gregersen

Den avgjørende scoringen sørget Fredrik Winsnes for midtveis i andre omgang. Noen minutter seinere kunne toppscorer Frode Johnsen lagt på til 2-0 fra straffemerket, men Glimt-keeper Ole Arvid Langnes reddet mesterlig.

Fortjent seier

Glimt spilte bra defensivt, men framover på banen hadde laget problemer med å skape sjanser. Lagkaptein Stig Johansen fikk imidlertid en gylden mulighet på stillingen 0-0 et stykke ut i andre omgang. Fra fem meter sendte han ballen over det åpne RBK-buret.

Rosenborg vant fortjent uten å briljere, og det ene målet sørger for at spenningen er på topp også i gullstriden foran siste serierunde. Vålerenga holder nemlig følge etter 1-0 over Hamkam.

Drama i Molde

I bunnen vant Molde 3-1 over Stabæk. Det betyr at Molde har 28 poeng, Glimt på kvalfiseringsplassen har 27. Det samme har Stabæk, men de ligger bak Glimt på dårligere målforskjell.

Siste runde spilles førstkommende lørdag klokka 1800. Molde møter Glimt i Molde og Stabæk spiller mot Vålerenga på Ullevaal. Hvilken thriller!

Her er en del av bildene fotograf Gorm Kallestad fra Scanpix tok på Aspmyra søndag kveld:

En fornøyd trener Ola By Rise og Jan Gunnar Solli.