OVERSIKT
NYHETER
SPORT
KULTUR
MUSIKK
FAKTA
UNDERHOLDNING
BARN
UPUNKT
NRKBangla
Informasjon om nettstedet Bangladesh Nettressurser Fjernsynsserien Bangladesh og Norge

Her er du: NRK > Undervisning > Bangla

Oppdatert 07.06.2002 11:28

BANGLA

Til Bangla-forsiden
Disse nett-sidene er laget med støtte fra Norad - Direktoratet for utviklingssamarbeid

 

Bangla-mat

Kylling-korma

Publisert 10.10.2001 10:47 - Oppdatert 07.06.2002 11:19

Kylling korma er en klassiker fra det asisatiske kjøkken, og mild nok for norske ganer.

Ingredienser

1 kylling
2 dl kefir
1 ts raspet ingefær
1 ts salt
1 ts raspet hvitløk
100 g smør
100 g raspet løk
1 ts sukker
3 kardemommer
3 flaker kanel
4-5 knuste mandler
rosiner etter eget ønske

Fremgangsmåte

Varm opp smøret og ha i løk, ingefær, hvitløk, kardemomme og kanel. Rør godt i ca 2 min. Deretter har du i kefir og salt. Rør en liten stund og ha i kyllingen. Rør kyllingen slik at krydderet fordeles i kjøttet. Ha i 2-3 dl vann. Tilsett sukker, legg på lokk og la det koke i ca 20 min. Deretter har du i rosiner og mandler. Smak om det trengs mer salt. Hvis ikke er det serveringsklart.

SE OGSÅ:
  • Ris-Palav 


  •  
     
    Bangladesh i lyd og bilde
    Banner lær bangla
    Til Bangla-forsiden
    AKTUELLE TEMA

    BILDEGALLERI

    KONTAKT OSS
    Undervisningsredaksjonen
    NRK - FG21, 0340 Oslo
    Tlf. 23 04 93 60
    Ansvarlig for nettsidene:

    Copyright NRK © 2001   -  Telefon: 815 65 900  -   E-post: info@nrk.no   -   03.01.2009 15:58