|
Her er du: NRK > Undervisning > Bangla | Oppdatert 07.06.2002 11:28 |
| Bangla-mat Kylling-korma Publisert 10.10.2001 10:47 - Oppdatert 07.06.2002 11:19 Ingredienser1 kylling2 dl kefir 1 ts raspet ingefær 1 ts salt 1 ts raspet hvitløk 100 g smør 100 g raspet løk 1 ts sukker 3 kardemommer 3 flaker kanel 4-5 knuste mandler rosiner etter eget ønske FremgangsmåteVarm opp smøret og ha i løk, ingefær, hvitløk, kardemomme og kanel. Rør godt i ca 2 min. Deretter har du i kefir og salt. Rør en liten stund og ha i kyllingen. Rør kyllingen slik at krydderet fordeles i kjøttet. Ha i 2-3 dl vann. Tilsett sukker, legg på lokk og la det koke i ca 20 min. Deretter har du i rosiner og mandler. Smak om det trengs mer salt. Hvis ikke er det serveringsklart.
|
|
Copyright NRK © 2001 - Telefon: 815 65 900 - E-post: info@nrk.no - 03.01.2009 15:58 |