Informasjon 3_1
Her er du: NRK.no > Informasjon > Leverandør Sist oppdatert 15:59
 

Informasjon til leverandører

Som landets største mediebedrift trenger NRK en mengde varer og tjenester for å kunne utøve sin virksomhet.

NRK er som andre bedrifter og institusjoner i samme stilling også nødt til å drive sin virksomhet mest mulig økonomisk.

Derfor er det i vår interesse at flest mulig leverandører er kjent med og vil konkurrere om leveranser til vår organisasjon.

Siden NRK anses som et rettssubjekt som er kontrollert av offentlige organer, må vi følge lov av 16. juli 1999 om offentlige anskaffelser.

Publisert 24.06.2005 14:43. Oppdatert 14.03.2007 15:59.
På denne siden vil du som leverandør finne nyttig informasjon for å finne fram til våre utlysninger og leveransebehov.

Du vil også finne nyttig informasjon om hvordan du bør fakturere oss på rett måte for å sikre at fakturaer får korrekt og effektiv behandling uten forsinkelser. Se punkt om faktura.


Til deg som vil være leverandør til NRK

Alle offentlige anskaffelser over terskelverdiene som er fastsatt i kongelig resolusjon skal lyses ut. I praksis vil alle anskaffelser som omfattes av lovverket og som er over de til en hver tid gjeldende terskelverdier lyses ut elektronisk i Doffin, som er Norges eneste offisielle database over offentlige anskaffelser.

www.doffin.no/

Her vil du kunne finne alle utlysninger NRK sender ut i henhold til loven.

Om du søker på ordet ”NRK” vil våre utlysninger komme opp. Leverandører vil også kunne abonnere på søk som passer egen leverandørprofil her.


Når det gjelder over EØS terskelverdien, så annonseres disse også i EU’s database TED. Av konkurransemessige årsaker vil vi også kunne lyse ut mindre saker i TED.

EUs database TED

For å søke her – velger du først ønsket språk og videre "Search for tenders" – Velg så land "NO" og i rubrikken for fritekstsøk skriver du ordet "NRK"


Det er i NRKs interesse at flest mulige tilbydere får vite om våre behov i god tid før anbudsfristen vi har satt. Dette vil sikre oss at interessante leverandører vil kunne levere oss gode produkter og tjenester til konkurransedyktige priser.


NRK kjører nå flertallet av sine anskaffelsesprosesser med hjelp av MSS (Mercell Sourcing Service) som er et verktøy for elektronisk håndtering av anbudsprosessen. Dette er en portal som viser flertallet av våre aktuelle anskaffelsesprosesser som skal kunngjøres etter loven og hvor du samtidig kan registrere din interesse for deltakelse i de enkelte saker. Du finner den oppdaterte listen på denne adressa:

https://no.mercell.com/reg/default.asp?id=3055662 (kopier og lim inn i nettleser)

Denne bruken av Mercell er kostnadsfri for tilbyderne.

Man kan om ønskelig også abonnere på en tjeneste som kontinuerlig overvåker offentlige databaser i inn og utland samt et utvalg av andre publiserte innbydelser og sender deg varsel pr E-post. Du finner mer innformasjon på Mercell’s websider.

I likhet med andre tilsvarende tjenester, vil Mercell også kunne varsle deg om forespørsler på ulike typer utstyr din bedrift har i sin portefølje.


Du kan ellers finne mer informasjon om hvilke krav som stilles til deg som vil være leverandør til organisasjoner som er underlagt lov om offentlige anskaffelser på denne linken.

Veiledning til forskrift om offentlige anskaffelser

Om du har ytterligere spørsmål kan du kontakte Innkjøpsavdelingen med ansvar for kontraktsinngåelser på varer og tjenester – ØDIA – på telefon 23 04 81 44

Til deg som skal fakturere NRK

For å sikre effektiv fakturabehandling og unngå at betalingen forsinkes, må leverandører være nøye med å påføre referanser i tråd med listen under.

NRK behandler nå fakturaer elektronisk. Alle inngående fakturaer til NRK skannes inn ved regnskapskontoret, før de sendes ut elektronisk til avdelingene, til attestasjon og anvisning.

En faktura til NRK skal innholde følgende:

1. En faktura skal være nummerert og datert

2. En faktura skal inneholde informasjon om:

· Selgers navn, adresse og org.nr pluss bokstavene MVA
· Kjøpers navn og adresse
· Klar beskrivelse av det som er levert
· Kvantum eller omfang av det som er levert
· Pris (avgiftsgrunnlag + avgiftsbeløpet)
· Leveringstidspunkt og leveringssted.

3. Fakturaadresse skal være
NRK
ØREG, RM 11
NO-0340 Oslo



Eventuelle spørsmål kan rettes til vårt regnskapskontor på telefon 23 04 83 16.

Regnskapskontoret minner også om at:

· Ved kostnadsføring i NRK’s regnskap aksepteres bare originaler.

· NRK’s standard betalingsfrist til leverandørene er på 30 dager.

· Faktura kan sendes elektronisk til NRK i -PDF eller -TIF format. Mail sendes til postadressen mailto: regnskap@nrk.no og blir behandlet tilsvarende papirfakturaer på regnskapskontoret.

LENKER
Veiledning til forskrift om offentlige anskaffelser Veiledning til forskrift om offentlige anskaffelser
terskelverdien EØS terskelverdi

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no