Her er du: NRK.no > Lukket > forfall
UPUNKT_HOVEDMENY_04_DEL1
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
Samleside: FORFALL : DAG 3

Matinntak dag 3

Menyen har hatt et snev av Elvis over seg - peanøttsmør, cola, syltetøy, smør.

I klinsj med kokosboller

Kristopher tar en alvorsprat med fire kokosboller.

Anmeldelse av "Sjøløven Andre"

Filmen "Sjøløven Andre" handler om en sjøløve som har blitt til sel på norsk. Kristopher har ikke så store problemer med barnefilmen.

Estisk avføringsmiddel

Kristopher sliter med å få avføring. Kan en estisk grand prix-versjon av obladi-oblada hjelpe?

Kulturkommentar dag 3

Dagens dillemma var en stor påkjenning på datasystemet. Dette viser at rotter engasjerer. Men hvem er de egentlige rottene? Smågnagerne som var på nippet til å bli sluppet inn til Kristopher, eller massene som står utenfor i høstmørket og piper?

Kristophers egne ord - Dag 3

Det har vært et fryktelig døgn. Ekstreme svingninger. Gårsdagens opptrinn med magekramper kunne vært kroken på døra.

Karatesending mandag - fotogalleri

Karate hadde sin første sending fra Forfall-laboratoriet i dag. Her kan du se fotogalleriet fra trioens eskapader i nye omgivelser.

Middagen vant over Kristopher

Dagens kosemiddag komponert av Aleksander, ville ikke slå seg til ro i magen og kom opp igjen etter en halv time.

Aleksanders Elvis-kosemiddag

For å overgå gårsdagens colatrukne wienerpølser med nok et kulinariske mesterverk, laget kokken Aleksander en orgie i kolestrol og sukker.

Helsesjekk 5.11 kl. 20

- Han er stappfull og blir kvalm bare man tar ham på magen, opplyser sykepleier Ingrid. Ettersom Kristopher ikke har hatt avføring siden i går natt, gir hun ham svisker.

Fra de hjemlige arkiv: Kurt Bjørnsgård

Dagens middag sammenfalt med Karates spalte "Fra de hjemlige arkiv". Mens maten putrer, koser Kristopher og Aleksander seg med glade reggaetoner fra Kurt Bjørnsgård.

Legevisitt 5.11: Fettsjokk

Midtveis i Karate-sendingen fra Forfall-laboratoriet i dag, kom legen på visitt. Han kan konstatere at forfallet er godt i gang.

Kyrre Hellskog på Karl Johan

Kyrre Holm Johannessen har nok en gang forflyttet seg fra sitt sedvanlige tilholdssted på Majorstua. Denne gang har Karates utegående reporter tatt t-banen til Karl Johan.

Kristopher får gaver og sympati

Det har begynt å strømme inn gaver, brev og støtte-erklæringer til Kristophers forfall-prosjekt. To unge menn som kaller seg "Kakekompagniet" har til og med spilt inn en CD til ære for forfallet.

Krig i isboksen

Kristopher er forferdet over hvordan sjokoladen tar styringen i boksen når isen smelter. Fordelen er at is i smeltet tilstand kan drikkes...

- Fordøyelsen går rett til helvete!

Sogn videregående skole fikk svar på alle sine spørsmål når de stilte opp utenfor Forfall-laben. Kristopher kommuniserte via lapper på vindusruten.

Kristophers første sigarett

Her røyker Kristopher sin første røyk. Planen er å røyke seg gjennom hele Prince' sortiment. På fredag vil han runde av med en 20-pakning Teddy.

Kontroversielt eksperiment

Hvis folket stemmer for det, vil Kristopher få besøk av rotter i loboriatoret. Dette vil kunne gi banebrytende lærdom til forskningsmiljøet.

Helsesjekk 5.11 kl. 7:20

Forfalls nye sykepleier, Nathalie, insisterer på å bruke munnbind og hansker når hun skal inn til Kristopher. Hun er rystet over lukten i laboratoriet.

Nei til rotter!

Skal Kristopher få selskap av rotter? SMS-avstemningen var utrolig jevn. Det ble nei. Folket vil ikke se rotter i laboratoriet...

Andre om Forfall

Ordbok-definisjon: "det å *forfalle (1); nedgang, tilbakegang, dekadanse garden." Hva forbinder norske kjendiser med begrepet? Her et lite knippe synspunkter.

Se Karate på nett

Hver dag kan du her på Upunkt se Karate sende fra Forfall-laboratoriet på Karl Johansgate.

Kritisk for Kristopher

Søndagens abnorme matinntak ga Kristopher komplikasjoner. Store magesmerter førte til at legen ble tilkalt i hu og hast.

Kulturkommentar Dag 2

Verden utenfor fortoner seg som en orgie i fyll, shopping og skismogenese. Det er Kristopher som skal fråtse i forfall, ikke samfunnet. Les kulturkommentar Dag 2.


hvit pixel 1 x 1
petre_gronn_bakgrunn768
Prøv 3P, du også
Test dine musikkkunnskaper i 3P-quizen. Ny Quiz hver eneste ukedag!


hvit pixel 1 x 1
petremorgen til forside - endelig 325
Siste fra Petremorgen:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Kyrre
kyrre til forside 150x80
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no