Her er du: NRK.no > Lukket > forfall
UPUNKT_HOVEDMENY_04_DEL1
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
Kyrre Hellskog på Karl Johan
Kyrre Holm Johannessen har forflyttet seg fra sitt sedvanlige tilholdssted på Majorstua. Karates utegående reporter har tatt t-banen til Karl Johan. Sist gang han var bortreist fra Majorstua, var han på Quartfestivalen.

Denne uken er ikke Kyrre i samme båt som Kristopher. Den ene forfaller i et utstillingsvidu, mens den andre rapporterer om stemningen utenfra.

Underbuksehumor

- Det er hyggelig å føle litt mer nærhet til Kristopher og Aleksander. Men jeg føler meg litt for gammel her i sentrum, det er så mange unge folk her, sier Kyrre.

Mandagens tema er hva folk synes om at NRKs lisenspenger brukes til Forfall. Kyrre spør folk hva de synes om dette drittprosjektet som skjer i utstillingsvinduet. Om de synes det er helt greit at det brukes millioner av kroner til å spy ut skitten underbuksehumor for NRKs lisenspenger. Om de blir så provosert at de får lyst å slå.

Helt greit

Folk er overraskende positive til Forfall og Kristopher. Noen er vennlige og nesten på fornavn med ham etter å ha sett ham på scenen med rockebandet sitt.

En dame synes Forfall er helt greit, men kunne gjerne ønske seg flere bokprogrammer på tv.

Etter at han nå er igang med å framprovosere voldsomme uttalelser fra folk på gata, går han nå under tilnavnet Hellskog i Karate.

Protokollført av N. Nordbø og K. Håkegård, NRK Upunkt


Publisert 05.11.2001 17:42 - Oppdatert 05.11.2001 17:50


hvit pixel 1 x 1
petre_gronn_bakgrunn768
Prøv 3P, du også
Test dine musikkkunnskaper i 3P-quizen. Ny Quiz hver eneste ukedag!


hvit pixel 1 x 1
petremorgen til forside - endelig 325
Siste fra Petremorgen:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Kyrre
kyrre til forside 150x80
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no