Her er du: NRK.no > Lukket > forfall
UPUNKT_HOVEDMENY_04_DEL1
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
Samleside: OM FORFALL

- Slank deg sakte Kristopher!

Psykiater og ekspert på spiseforstyrrelser hos unge, Finn Skårderud, råder Kristopher til å slanke seg sakte når han kommer ut av laboratoriet.

Kristophers utgang

Det er Forfalls siste dag. Et historisk eksperiment skal avsluttes. Kristopher skal ut av laboratoriet klokken 17.30. Møt opp på Karl Johan og hyll forskeren Schau.

Anti-gotchi resatt

De ti beste anti-gotchi-spillerne vant i dag hver sin kupong til et skikkelig fett måltid på McDonald's. Ny omgang er i gang.

Se Karate direkte!

Karate går live fra laboratoriet til Kristopher under hele Forfalls-uka. Fra kl. 16.00 til 18.00 kan du se og høre programmet her.

Forfall-fans fra Spania

Dirk og Roger fra det spanske produksjons-selskapet "Mi Brazo Izquierdo" (min venstre arm) dro helt fra Barcelona for å besøke Forfall.

Dobling av temperaturen

Et ledd i Forfall er å teste ut hva ekstrem romtemperatur gjør med et menneske. Skal romtemperaturen dobles? Du avgjør via SMS.

Lorentz dokumenterer Kristopher

Se polaroid-bildene av kristopher fra dag til dag under Forfall.

Reprise: Forfall

Husker du Forfall? Her er alt om prosjektet.

Forfall på wap.nrk.no

På wap.nrk.no kan du holde deg oppdatert på Kristophers forfall fra minutt til minutt - absolutt hele døgnet.

Andre om Forfall

Ordbok-definisjon: "det å *forfalle (1); nedgang, tilbakegang, dekadanse garden." Hva forbinder norske kjendiser med begrepet? Her et lite knippe synspunkter.

Hva er alle duppedittene?

Mange lurer på hva alle duppedittene til høyre på Forfalls webside er for noe. Her får du en rask innføring og bruksanvisning. God fornøyelse!

Her kan du se Kristopher direkte

Vi har montert to kameraer i Forfall-laboratoriet. Klikk her for å se direkte fra Karl Johansgate.

Chat med Kristopher

Fra kl.14.00 kan du chatte med Kristopher på NRK2. Her vil han diskutere dagen som har vært og timene som kommer.

Prøv Anti-gotchi-spillet

Det er er med sorg at vi melder om Fittas bortgang. Et kort og hektisk liv endte med at Fitta avgikk med døden etter en heftig, men fatal slankekur.

Dette er Forfall

Hvor mye kan et menneske forfalle i løpet av en uke? Kristopher Schau isoleres i et laboratorium på Karl Johansgate 2-9 november. Her utsettes han for en rekke medisinske forsøk. Frivillig og under streng kontroll.

Forfall på mobil

Du finner også Forfall på din mobiltelefon. Spill anti-gotchi, les artikler om prosjektet eller følg med på loggen. Du kan se hva Kristopher gjør fra minutt til minutt.

Forfall i pressen

Som et delmål i forfallsprosjektet ønsker man å observere forfallets spredning i andre media. Vi frembringer den tese at media er et element på linje med luft og vann, og at forfall kan spre seg i dette mediet, på lik linje med et virus gjennom luft eller utveksling av kroppsvæsker. Har du merket noe til forfallet i media? Tips oss før det er for sent: forfall@nrk.no

Cand.med. Eigil Gulliksen, Forfall-lege

Cand.med. Eigil Gulliksen kommer rett fra ett års opphold som bataljonslege i Kosovo. Nå er han Kristopher Schaus medisinske rådgiver i Forfall. - Jeg skal sørge for at han ikke får varige mén av dette, sier Gulliksen.

Navlestrengen

I hele den uken forsøksperson Kristopher Schau befinner seg i laboratoriet, vil han være tilkoblet noe som kan betegnes som en medisinsk navlestreng. Denne vil kontrollere og måle hans biologiske tilstand.

Laboratoriet

Midt på Karl Johan i Oslo ligger det spesialinnredede laboratoriet der Forfall skal finne sted. Dette skal bli et klinisk renset rom som skal overvåkes 24 timer i døgnet.

Forfall : INFORMASJON

Forfall er et medisinsk forskningseksperiment som foregår i perioden 2-9 november. Hvor mye kan et menneske forfalle i løpet av en uke? Kristopher Schau er forsøksobjektet. Laboriatoriet er et utstillingsvindu i Karl Johansgate.


hvit pixel 1 x 1
petre_gronn_bakgrunn768
Prøv 3P, du også
Test dine musikkkunnskaper i 3P-quizen. Ny Quiz hver eneste ukedag!


hvit pixel 1 x 1
petremorgen til forside - endelig 325
Siste fra Petremorgen:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Kyrre
kyrre til forside 150x80
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no