Her er du: NRK.no > Lukket > forfall
UPUNKT_HOVEDMENY_04_DEL1
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
Hva er alle duppedittene?
Mange lurer på hva alle duppedittene til høyre på Forfalls webside er for noe. Her får du en rask innføring og bruksanvisning. God fornøyelse!

Dette er Kristophers vitale kroppsfunksjoner. Pusting, puls og tempen måles ved hjelp av sensorer han bbærer hele prosjektet. Denne er koblet til en navnlestreng som igjen er koblet rett til denne websiden.

Her følger du Forfall døgnet rundt.
Upunkt følger Forfall døgnet rundt med webkamera. Du kan velge mellom 2 kameravinkler. Du kan også høre lyden av det som foregår her. Når karate har direktesending mellom 16.00 og 18.00 på hverdager kan du følge sendingen med levende bilder her.






Kulturbarometeret er utviklet av to sosialantropologer. De tester Kristophers kulturelle forfall fra dag til dag. Du kan ta testen selv ved å trykke på knappen.




Denne funkjsonen er basert på en spesialdo utviklet på landbrukshøyskolen på Ås. Doen veier Kristopher, samt det som kommer ut. Det han spiser blir også veid først slik at man kan vurdere balansen i fordøyelses-regnskapet totalt.

Mobilt forfall

Du finner også kode til en nedbrytende og svært sjenerende ringetone, samt kode til Forfall-logoen her på siden. Logoen forfaller fra dag til dag.


Av Sveinung Stoveland, Upunkt









Publisert 02.11.2001 17:56 - Oppdatert 05.11.2001 19:22


hvit pixel 1 x 1
SE OGSÅ:
petre_gronn_bakgrunn768
Prøv 3P, du også
Test dine musikkkunnskaper i 3P-quizen. Ny Quiz hver eneste ukedag!


hvit pixel 1 x 1
petremorgen til forside - endelig 325
Siste fra Petremorgen:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Kyrre
kyrre til forside 150x80
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no