Her er du: NRK.no > Lukket > forfall
UPUNKT_HOVEDMENY_04_DEL1
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
Dette er Forfall
Hvor mye kan et menneske forfalle i løpet av en uke? Kristopher Schau isoleres i et laboratorium på Karl Johansgate 2-9 november. Her utsettes han for en rekke medisinske forsøk. Frivillig og under streng kontroll.

Forfall er et medisinsk forskningseksperiment. I en uke befinner Kristopher Schau seg i et lukket laboratorium hvor han utsetter seg for en serie medisinske forsøk. Målet med eksperimentet er å finne ut hvor mye det er mulig for et menneske å forfalle i løpet av en uke. Fysisk. Mentalt. Sosialt. Kulturelt.

Laboratoriet befinner seg i Karl Johansgate, i et ombygget utstillingsvindu. Dette gjør det mulig for folk i gata å følge Forfall dag for dag, time for time, minutt for minutt. Svært få mennesker vil få adgang til det strengt isolerte laboratoriet. Unntakene er legen, sykepleieren og Kristophers bror og Karate-kollega, Aleksander Schau.

Det er imidlertid mulig for interesserte som befinner seg andre steder å følge eksperimentet 24 timer i døgnet i flere kanaler. Petres Karate har direktesendinger fra laboriatoriet klokka 16-18 som vanlig. NRK TO sender en halvtime Forfall ved midnatt hver kveld hele uka.

Upunkt streamer video kontinuerlig fra minst to kameraer under eksperimentetuka. Forfall starter fredag 2. november og avsluttes uka etter.

Alle som følger forskningseksperimentet har anledning til å påvirke Forfall i flere kanaler. Mer info om SMS, spill, chat og avstemninger på Upunkt.

Av Nina Nordbø, NRK Upunkt


Publisert 23.10.2001 13:03 - Oppdatert 05.11.2001 19:19


hvit pixel 1 x 1
SE OGSÅ:
petre_gronn_bakgrunn768
Prøv 3P, du også
Test dine musikkkunnskaper i 3P-quizen. Ny Quiz hver eneste ukedag!


hvit pixel 1 x 1
petremorgen til forside - endelig 325
Siste fra Petremorgen:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Kyrre
kyrre til forside 150x80
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no