Hestesport  3_1_banner
Her er du: NRK.no > Sport > Sport og spill > Hestesport Sist oppdatert 13:03

V65-på Bjerke onsdag 27. september

- Kjenner Borken min V65-banker

- 1 Kjenner Borken (V65-4) har toppform for dagen. Han har perfekte forutsetninger nå, og jeg tror han leder hele veien, sier travekspert Lars Anvar Kolle.

Publisert 26.09.2006 14:04.

V65-vurderinger:

V65-1: - 4 Joker Diva har ikke vunnet løp i år, men har vært jevn og flink fortjener en seier nå. 2 Kjølstad Dubla har vært ute i Hoppe-Derby, men strakk ikke helt til i finalen. Er klart enklere ute nå og skal regnes. 7 Møy Alma har vært bra, men tillegg på sprint er ikke enkelt.

V65-2: - 6 Helacs Maya vant greit etter et fint løpsopplegg sist. Møter nok noe hardere konkurranse denne gangen. 9 Glazier’s Carmen har fin form og traver alltid fine løp. 12 Rose Season fikk et tøft løp sist og kan være en luring med hardt tempo i tet. 3 P.P. Lupin vant et billig dameløp sist og står fint til denne gangen. 10 Super Carisma holder litt usikker form, men har møtt mye bedre hester tidligere.

V65-3: - 1 Rina Star står perfekt til og kan lede hele veien. 2 O.J. Sidney var god fra dødens sist og kan vinne igjen. 10 Ringo Gonzales satt fast med krefter spart sist. 11 Kiwi Bowler avsluttet fint sist og er ikke helt borte. Jeg kjører 9 Mystic Limit som vant lett en poengjakt forrige start. Han kan få et fint løp bak favorittene og bør kjempe i toppen.

V65-4: - 1 Kjenner Borken har jeg kjørt et par ganger i det siste. Han er rask fra start, og jeg tror han kommer til å lede hele veien her. Jeg kjører 11 Jora Blesen som har litt feil forutsetninger denne gangen, og det er premie som gjelder.

V65-5: - 7 Overdraft gjorde et fint løp i knallhardt selskap sist har egentlig et fint løp på papiret nå. Takler han sporet, er vinnersjansen god. 4 Art On Wallstreet har et løp i kroppen etter pause. Fullførte fint fra dødens da. Skulle favorittene rote seg bort, kan han overta. Jeg kjører 5 Always Brazz som har brukbar form. Han vokser en klasse i tet og kan være trippelaktuell.

V65-6: - 7 Grinstad Jahn har et fint løp på papiret og skal regnes med en god sjanse. Avsluttet fint sist og bekreftet at formen fortsatt sitter i. 10 Sjefsbrunen kommer ut i Kjell Teigen-regi. Kapasiteten er stor, og skulle det klaffe på veien, er han avgjort aktuell. Jeg kjører 2 Milomen som fikk en trøtt konkurrent i ”trynet” sist, men som står fint til denne gangen. Skulle vi nå teten, tror jeg vi biter godt fra oss.