skilleIngrid Alexandra bannerskille_slutt
Toppbanner 2_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Innenriks > Kongehuset > Prinsessebryllupet Sist oppdatert 11:17
Ansvarlige for bryllupssidene:
Tor Berre og Erik Bolstad
Telefon:
23 04 26 43 (Oslo)
73 88 12 00 (Tyholt)
Les gjerne gjennom
før du sender inn spørsmål!

 

”Hemmelig” gjesteliste

Gjestelista for prinsessebryllupet i Trondheim holdes hemmelig inntil videre. Brudeparet vet hvem de vil invitere, og innbydelsene sendes ut om kort tid.

Publisert 16.01.2002 21:11.
Likevel må du smøre deg med tålmodighet hvis du vil vite hvem som skal delta i bryllupsfeiringen.

På en pressekonferanse på Slottet onsdag ble det kjent at prinsesse Märtha Louise og Ari Behn snart er klare til å sende ut invitasjonene til bryllupsfeiringen i Trondheim. Men hvem som får invitasjoner vil ikke Slottet ut med.

Offentliggjør ikke

Wenche Rasch
- Vi offentliggjør ikke hvem vi inviterer, men velger heller å offentliggjøre hvem som faktisk takker ja til å komme, sier Slottets informasjonssjef, Wenche Rasch.

Dermed tar det fortsatt uker før lista er klar.

Brudens og brudgommens familier blir naturlig nok invitert. På pressekonferansen onsdag opplyste Slottet også at det vil gå ut invitasjoner til kongehus i hele Europa.

Inviterer venner

I tillegg vil venner av brudeparet og kongefamilien bli ønsket velkommen. Også representanter for det offisielle Norge vil bli invitert, men ikke like mange som til kronprinsbryllupet i Oslo.

Nær 1 000 sitteplasser i Nidarosdomen vil bli forbeholdt vanlige folk. Dermed bør du nok sjekke postkassa i nærmeste fremtid for å se om du blir invitert.

Men å få en invitasjon til middag i Stiftsgården kan du neppe regne med. Det forbeholdes kongelige, venner av brudeparet eller kongefamilien, samt statsråder, stortingspresidenten og lignende.

LENKER
Siste saker:
Siste saker:

 
Vær med på hele Norges gratulasjon til Märtha og Ari
10 SISTE KONGEHUSET
10 SISTE NYHETER
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no