skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 
Samleside: UNIVERSITETSSYKEHUSET NORD-NORGE

Ber Høybråten om hjelp

Helseministeren må gripe inn for å unngå nedbygging av sykehusene i landsdelen. Det mener avdelingslederne på UNN, som vil ha klarere styringsrammer.

Forskning i fare

Nedbemanninga ved UNN kan få alvorlige følger for sykehusets rolle som universitets-klinikk. Fagmiljøene er dypt bekymret over at stillinger fjernes før klinikken er ferdig utbygget.

Forstår frustrasjon

Styreleder i Helse Nord, Olav Helge Førde, sier han forstår frustrasjonen blant de ansatte ved UNN, etter styrevedtaket om å nedbemanne 181 ansatte.

Liten tro på sykehuskutt

Det er lite å spare på kutt og effektivisering ved sykehusene i Nord-Norge, mener forskningsjef Kari Nyland ved Sintef Helse i Trondheim.

Sykehuskutt vedtatt

Styret ved Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø har vedtatt å kutte 181 stillinger. Vedtaket vekker sterke reaksjoner blant de sykehusansatte.

Helsereformen under lupen

Fylkesråd Roger Ingebrigtsen og Troms Arbeiderparti vil ha en ny gjennomgang av helsereformen etter at staten overtok ansvaret for sykehusene.

UNN-budsjett gir dårligere pasienttilbud

Direktøren for Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) legger fram et budsjett for 2004 med underskudd på 70 millioner kroner.

UNN kutter 215 stillinger

Universitetssykehuset i Tromsø skal kutte 215 stillinger. I dag ble forslagene til kutt presentert, og de ansatte krever at ingen skal miste jobben fordi oppgaver overføres til private helsetjenester.

UNN nektet å gi fra seg kreftdata

Universitetssykehuset Nord-Norge får sterk kritikk for å ha nekta å sende data om pasienter som er strålebehandla i Tromsø til det nasjonale Kreftregistrert.

Legene på UNN tjener stadig mer

Legene ved Universitetssykehuset i Nord-Norge fikk i fjor en samlet lønnsøkning på 40 millioner.

FLERE SAKER

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no