skilleVæret enkelskilleSendingene i Troms og Finnmarkskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Sport NRK Troms og Finnmark Sist oppdatert 13:55
 

Les svarene fra nettmøtet

Ole Martin Årst avbrøt proffkarrieren for å ta seg av familien. Hjemme i Tromsø er han også en viktig støttespiller for byens narkomane. Mandag kveld stilte han opp på nettmøte og over 400 spørsmål kom inn etter at en tv-dokumentar om ham ble vist.

Publisert 13.03.2006 12:47. Oppdatert 13.03.2006 23:31.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video

Se svarene fra nettmøtet:



Han var toppscorer i Belgia og ettertraktet i flere utenlandske fotballklubber. Han ga avkall på millionlønn og reiste hjem til Norge for å ta seg av familien som trengte hans støtte og hjelp. - Jeg angrer overhodet ikke på valget jeg gjorde, sier Ole Martin Årst (31).

Ole Martin Årst (31) ble i 1999 nestbeste toppscorer i Europa med 30 mål for belgiske Gent. Men så sa han farvel til profflivet og vendte hjem til familien i Tromsø som trengte ham.
I Faktor i kveld blir vi bedre kjent med toppscoreren fra Tromsø. Hensynet til sin slagrammede far John Årst var en av grunnene til at Ole Martin avbrøt proffkarrieren.

- Økonomisk hadde jeg tjent på å fortsette som proff i utlandet, men jeg har fått betalt på det sosiale plan ved å prioritere familien min hjemme i Norge, sier tobarnsfaren. NRK har fulgt Tromsø-kapteinen på hjemmebane, på landskamp i Praha og på kamp med TIL i Basel i UEFA-cupen.

Narkomane halvsøsken

I programmet forteller Ole Martin at han har opplevd rus i familien og at han har to narkomane halvsøsken. Det er grunnen til at han har engasjert seg sosialt for de narkomane i hjembyen.

- Mange av de narkomane sliter og ønsker å slutte med stoff, men det er ikke så lett. Derfor trenger de hjelp. Hvis jeg kan bidra, gjør jeg gjerne det, sier Ole Martin Årst.

LENKER

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 

Aktuelle saker

Aktuelle bildegalleri

Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no