Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Sport NRK Troms og Finnmark Sist oppdatert 13:55

Samleside: TROMSØ KAMP FOR KAMP I 2003
2-2 på Nadderud:

Årst berget ett poeng

Fem minutter før slutt så det svært mørkt ut for TIL. Stabæk ledet 2-0, og så ut til å ha full kontroll. Men de hadde ikke regnet med Ole Martin Årst, som i løpet av sluttminuttene scoret to ganger.

14. seier på rad

Tromsdalens seiersrekke vil ingen ende ta. Fredag kveld ble det 2-1-seier borte mot Bossekop, og dermed har TUIL vunnet 14 kamper på rad i 2. divisjon.

TIL best i nord

Tromsø idrettslag vant slaget om Nord-Norge med 2-1 over Bodø/Glimt. Terje Skarsfjord har sørget for full forvandling i Tromsø.

Drømmestart for Skarsfjord

Terje Skarsfjord fikk en drømmestart som Tromsø-trener da TIL slo Lillestrøm 2-0 på Alfheim søndag kveld. Peter Kovacs ordnet 1-0 på straffespark i starten av 2. omgang, mens Bjørn Johansen headet inn 2-0 like før slutt.

Endelig skåring... igjen!

Morten Gamst Pedersen sendte Tromsø videre i cupen da han lagde det eneste målet i åttendedelsfinalen mot Brann. Les hans beretning om kampen.

Med stø kurs for 1. divisjon

Tromsø Idrettslag har stø kurs for 1. divisjon. Laget tapte hele 0-4 for Viking på Stavanger Stadion søndag kveld.

Flau forestilling av Tromsø IL

Tromsø Idrettslag skapte ikke en eneste målsjanse da Aalesund gjestet Alfheim søndag kveld. Aalesund vant kampen fortjent 1-0.

TIL slo Rosenborg

Årets første hjemmeseier kom mot Rosenborg. TIL vant 2-1 i regnværet på Alfheim søndag kveld. Ole Martin Årst ble kåret til banens beste spiller.

Krise i TIL etter tap for Stabæk

Det er full krise i Tromsø IL. Torsdag kveld ble de ydmyket med 3-1 tap mot Stabæk, og Arne Vidar Moen (bildet) ble utvist. Foreløpig står vi bak trenerteamet, sier fotballformann Gunnar Wilhelmsen etter kampen.

Tromsø Idrettslag tapte igjen

Tromsø Idrettslag står med bare en seier på de sju første kampene etter 2-1-tapet mot Molde i går kveld. Nå innrømmer trener Trond Johansen at TIL er et bunnlag.