Til nrk.no
Foto: (Skjermdump fra Youtube)

Foto: (Skjermdump fra Youtube)

BTS er nå historiske

Gutta i BTS er på toppen i USA

Skrevet av:
Publisert 11:36 29 mai, 2018

BTS har blitt historiske! De er det første K- pop bandet som får albumet sitt inn på toppen av den amerikanske albumlista Billboard 200. Det er albumet Love Yourself: Tear som har sørget for førsteplassen. Det er første gang på 12 år at et album på et annet språk enn engelsk ligger på en førsteplass, skriver Billboard.com. Her i Norge ligger gutta på andreplass inne på VG- Lista Topp 40.

K-pop tar verden med storm

Gutta som debuterte som gruppe i 2013 har virkelig banet vei for K-pop. I mai 2017 var de det første K-pop bandet som vant en Billboard Music Award i kategorien Top Social Artist. De er også de første sørkoreanske artistene til å opptre på amerikansk TV etter PSY.

Tags: , , , , , , , ,

Del "BTS er nå historiske"