Til nrk.no
Foto: Scanpix/Presse

Foto: Scanpix/Presse

Disse artistene er klare for Hommelvik

Boybandstjerner og gladlakser på menyen når mP3 byr på årets juleparty!

Skrevet av:
Publisert 15:11 13 desember, 2016

Katten slippes ut av sekken: Staysman & Lazz slår følge med The Main Level når mP3 inntar Hommelvik ungdomsskoles juleball torsdag.

Skolen vant festen i slutten av november, da de sanket flere stemmer enn konkurrentene i finalerunden av mP3s julekonkurranse.

Rutinerte juleparty-eksperter

Dette blir ikke gladguttas første møte med radiokanalens juleparty. Duoen var med i 2014 da Alstad ungdomsskole i Bodø vant konkurransen, og i fjor var Staysman med til Mo i Rana. De to har fått mersmak av å lage julestemning på skolene, og Stian «Staysman» Thorbjørnsen har en klar melding til  Hommelvik-elevene:

– Vi gleder oss veldig til å spille for dere!, sier han, og følger opp med et aldri så lite førjulsrim til konkurransevinnerne fra Malvik kommune i Sør-Trøndelag.

Redigering: Svein Dybdahl

Juleklare boybandstjerner

Fra før er det kjent at også det norske boybandet The Main Level blir med når mP3 tar med musikk, DJer lyd og lys til ballet.

Laurent, Sander og Alexander utgjør gruppa og gutta har allerede begynt å glede seg til kvelden.

Redigering: Svein Dybdahl
 

– Ingen tvil om at dette blir fest! Det blir et j…fett show og det blir dansing, sier de singelaktuelle guttene omtrent i kor. De slapp nylig «Cold as Ice, og fra før har de hatt hits med blant andre «My Girl», «A Million More» og «Blackout».

Når de tre sjarmørene står på scenen samme kveld som Staysman & Lazz, så ligger alt til rette for at dette blir et juleball utenom det vanlige..

Tags: , , , , ,

Del "Disse artistene er klare for Hommelvik"