Til nrk.no
Ella sin flørt med ishockey

Ella sin flørt med ishockey

Ella har brynet seg på glattisen, Kronprins Haakon tok turen innom mP3 sitt studio og inntaket av marshmallows har vært veldig høyt under Ungdoms-OL på Lillehammer.

Skrevet av:
Publisert 14:17 17 februar, 2016

Vanligvis sender Ettermiddagen på mP3 fra et lite, mørkt studio, men denne uken er det litt annerledes. Studioet er flyttet til Lillehammer, og mP3 sender live fra Ungdoms- OL.

Opplev Ungdoms- OL i radioen din

I Ettermiddagen får du høre fra ungdom som deltar i en av de 70 øvelsene, fra frivillige og gjester som kommer på besøk. Noen av de som har tatt turen innom studioet (som nå er en igelo) er Sonny Alven, MO & Sirius. Selveste Kronprins Haakon som jobber som frivillig under Ungdoms- OL har også vært på besøk. Du kan høre intervjuet under her:

 

Få med deg Ettermiddagen på mP3 med Benedicte og Amir mandag til fredag kl.14.00 til 17.00.

Benedikte og Amir sender Ettermiddagen på mP3 fra et telt på Lillehammer. Foto: Aleksander Båtnes Benedicte og Amir sender Ettermiddagen på mP3 fra et telt på Lillehammer. Foto: Aleksander Båtnes Ella ville kombinere intervju med aking. Foto: Aleksander Båtnes Ella ville kombinere intervju med aking. Foto: Aleksander Båtnes Konprins Haakon gjestet Ettermiddagen på mP3, under Ungdoms-OL. Foto: Janne Helen Juliussen Konprins Haakon gjestet Ettermiddagen på mP3, under Ungdoms-OL. Foto: Janne Helen Juliussen Ella tok i bruk Marshmallows som bestikkelse, for å få venner. Foto: Aleksander Båtnes Ella tok i bruk Marshmallows som bestikkelse, for å få venner. Foto: Aleksander Båtnes Ella klarte til slutt å få nye venner under Ungdoms-OL. Foto: Aleksander Båtnes Ella klarte til slutt å få nye venner under Ungdoms-OL. Foto: Aleksander Båtnes Rosa studiobord, smågodt og mariusgenser setter stemninga! Foto: Snapchat, NRK mP3 Rosa studiobord, smågodt og mariusgenser setter stemninga! Foto: Snapchat, NRK mP3


Hør Ella intervjue MO på en helt ny måte, nemlig på akebrett:

MO & Sirius gjestet Ettermiddagen på mP3 og fortalte om den offisielle Ungdoms- OL låta de har laget sammen. Hør praten under her:

Marshmallows og shades. Det man trenger under Lillehammer2016. Foto: Snapchat, NRK mP3 Marshmallows og shades. Det man trenger under Lillehammer2016. Foto: Snapchat, NRK mP3


Ella sin flørt med ishockey

Reporterjobben bringer med seg mange utfordringer. Intervjuene har foregått på curlingbaner, akebrett – og nå på glattisen. Ella fikk på seg skøyter for første gang siden hun var 10 år, og fant en trener som kunne gi en grunnleggende innføring i hvordan å takle som en ekte hockeyspiller. Hør Ella på glattisen her.

Ella fant noen som kunne lære henne grunnleggende hockeyferdigheter. Foto: Aleksander Båtnes Ella fant noen som kunne lære henne grunnleggende hockeyferdigheter. Foto: Aleksander Båtnes

"Bambi" Aase Anker har nok følt seg tryggere enn dette. Foto: Aleksander Båtnes «Bambi» Aase Anker har nok følt seg tryggere enn dette. Foto: Aleksander Båtnes

Tags: , , , , ,

Del "Ella sin flørt med ishockey"