Til nrk.no

Norges pinligste radioprogram

Juntafil inntar mandagskveldene på mP3.

Skrevet av:
Publisert 15:08 23 mai, 2015
 Hør Juntafil på mP3 HER!
«Programmet som alltid kommer på radioen når du sitter i bilen med pappa.»

Juntafil har vært en pinlig radioglede hos vår søsterstasjon P3 i mange år – og vi syns det var på høy tid at programleder Tuva Fellman tok med seg det aller beste fra P3-sendingen, og lager Juntafil på mP3! Det syns også programlederen!

– Det er kjempestas å få sende på både P3 og mP3. Det å snakke om sex og andre litt skumle tema er såpass viktig at hadde det vært opp til meg så skulle Juntafil gått på alle radiokanaler i hele Norge! 

Hver mandagskveld fra 19 til 21 kan du høre Juntafil – Norges pinligste radioprogram – på mP3.
Du kan så klart også høre sendingene når du vil i NRKs radiospiller, eller i NRK RADIO-appen.

– Jeg vet også at det er mange som sier at de ikke trenger å høre på Juntafil. De kan og vet alt. Det tror jeg ærlig talt ikke noe på. Jeg har jobbet med dette i snart 5 år og jeg lærer nye ting hele tiden. Og det å snakke om sex er jo så gøy! Pinlighet er sunt for kroppen.

Likt – men ulikt

Hvis du har hørt på Juntafil på P3 før vil du kjenne igjen programlederen og mange av temaene, men mye vil være annerledes. Blant annet vil det være litt annen – og mer- musikk i sendingen, og siden mP3 jevnt over har litt yngre lyttere enn P3 kommer også temaene som taes opp tilpasses litt.

I Juntafil på mP3 kan du få svar på det du lurer på om kropp, sex, følelser og ungdomstid. Tuva tar hver uke med seg eksperter som svarer på dine spørsmål – og ingen spørsmål er dumme, rare eller «for drøye»! Du får også høre om erfaringer og historier fra gjester i studio og folk vi møter ute i verden.

 – Det er lov å spørre om hva som helst! Det er seriøst ingen spørsmål som er for dumme eller for rare. Og du kan spørre om alt som faller innenfor sex, kropp og følelser. Det vil si at du kan spørre om hva som skjer om du får sperm i øyet, om hvordan du skal prøve deg på hun i klassen eller hvordan du blir kvitt klamydia, sier Tuva. 

Sexopplysning på radio

Juntafil er et sexopplysningsprogram som samarbeider med «Sex og Samfunn» – en gratisklinikk i Oslo. Gjennom Juntafil på P3 og mP3 får hele landet nytte av deres ekspertise.

Hvis du vil sende inn et spørsmål – og være anonym – sender du en SMS med kodeord JUNTAFIL, etterfulgt av din melding, til nummer 1987. Ta gjerne med hvor gammel du er og hvor i landet du bor.

 

 

Tags: , , , ,

Del "Norges pinligste radioprogram"