Til nrk.no
Ellie Goulding (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Ellie Goulding (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Ny musikk på mP3!

Ny musikk fra blant annet Broiler-storebror, Bruno Mars og Ellie Goulding denne uka!

Skrevet av:
Publisert 12:09 12 januar, 2015

 

Hør også: Forrige ukes nye låter her!

 

Følg oss på Spotify her! | Følg oss på Wimp her!

Sjekk ut dancelista vår på Spotify her! Bruker du Wimp? Her er lista for deg!

 

Arif + Magnus Eliassen – «Kanke gi opp»

 

En av Norges mest markante rappere og tidligere Urørtfinale-vinner har fått med seg «smørsangeren» Magnus Eliassen på denne perlen av en poplåt. «Kanke gi opp» er funky, fengende og glad – et friskt, norsk pust på mp3!

 

Olly Murs – «Wrapped Up»

 

Oliver Murs eller Oliver Stanley, som han egentlig heter, er fra Essex i England. Han er både sanger, låtskriver, musiker og programleder på TV, og ble kjent etter å ha deltatt i X-Factor i 2009. Singelen «Wrapped Up» kommer fra hans nyeste skive Never Been Better, og er en herlig og sukkersøt poplåt man fort kan bli forelska i.

 

Flo Rida – «GDFR»

 

Flo Ridas nye låt «GDFR» står for «Going Down For Real» og er en mer nedstrippet og tyngre låt enn vi er vant til fra Flo Rida. Det er kanskje samarbeidspartnerne Sage The Gemini and Lookas som står for det tydelige hip hop-preget i låta – og det kan vi like.

 

Ellie Goulding – «Love Me Like You Do»

 

Ellie Goulding slapp denne nydelige popbaladen for bare noen dager siden. Låta er en del av filmmusikken til filmen 50 Shades of Grey som kommer på kino i februar/mars. Låta er pompøs og kraftfull, med et refreng til å få gåsehud av. Ellies nydelige stemme er intet mindre, og til sammen er denne låta en vakker opplevelse.

 

Fifth Harmony – «Sledgehammer»

 

Fifth Harmony er en amerikansk jentegruppe som ble satt sammen i andre sesong av amerikanske X Factor. I 2013 slapp de sin aller første EP og to år etter kom powerpop-låta «Sledgehammer». Låta kommer fra deres aller første album som slippes i februar, så det er bare å glede seg. I mellomtiden kan du danse til denne hitten.

 

Lost Frequencies – «Are You With Me»

 

Lost Frequencies er artistnavnet på den belgiske produsenten Felix de Laet. Felix har kun produsert i tre år, men singelen «Are You With Me» er beviset på han er mer enn godt dreven allerede.

 

Freddy Kalas – «Pinne for landet»

 

Bak artistnavnet Freddy Kalas skjuler Fredrik Auke seg. Han ser storebroren til Simen Auke fra Broiler og det høres. «Pinne for landet» er som å høre en skikkelig Broiler-låt og godt er det, for nå som Broiler har gått over til engelsk og roligere house, må jo noen ta over festen!

 

Wyclef Jean + Avicii – «Divine Sorrow»

 

Avicii er produktiv og denne gangen er han ute med et nytt og spennende samarbeid. Han har nemlig teamet opp med selveste Wyclef Jean. De har snekret sammen en sommerlig og frisk låt som passer like godt å slappe av til, som til å danse til på fest. «Divine Sorrow» minner også om bølgeskvulp, stekende sol og grønt gress. Perfekt til å dagdrømme seg gjennom vinteren med.

 

David Guetta + Emeli Sandé – «What I Did For Love»

 

Nok et samarbeid på tvers av sjangerne. Denne gangen er det David Guetta og Emeli Sandé som har laget den nydelige låta «What I Did For Love». Rørende vakker i de rolige partiene og kraftfull i refrenget – en perfekt kombinasjon!

 

Mark Ronson + Bruno Mars – «Uptown Funk»

 

2015s mest funky låt må jo være Mark Ronson og Bruno Mars’ «Uptown Funk». Det skal mye til for å lage noe mer svingende enn dette! I god, gammel funk-stil synger Bruno Mars seg gjennom låta det er umulig å ikke nikke med til. Mannen bak tonene, Mark Ronson, har tidligere produsert låter for artister som Amy Winehouse og Adele – så det er kanskje ikke så rart at dette låter så bra.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Ny musikk på mP3!"