Til nrk.no
Nå kan du høre Katy Perrys nye låt på mP3. Bildet er fra et show hun hadde i forrige uke. (Foto: John Shearer, Scanpix/NTB)

Nå kan du høre Katy Perrys nye låt på mP3. Bildet er fra et show hun hadde i forrige uke. (Foto: John Shearer, Scanpix/NTB)

Ny musikk på mP3!

Ny musikk fra blant annet popfavoritten Katy Perry, partykongen Pitbull og det britiske stjerneskuddet Ed Sheeran denne uka. Sjekk ut alle låtene her!

Skrevet av:
Publisert 11:44 22 september, 2014
Hør også: Forrige ukes nye låter her!

 

Echosmiths – Cool Kids

Den rolige og behagelige låta «Cool Kids», fra det amerikanske indiebandet Echosmiths er nå lista på mP3. Den er kanskje litt annerledes enn låtene du er vant til å høre på kanalen, men skaper et fin og søtt avbrekk til de ellers så raske og pumpa låtene du elsker. «Cool Kids» passer perfekt nå som det går mot mørkere og kaldere tider. Perfekt å slappe av til på kveldene etter en lang dag på skole eller trening.

 

YLVIS – Truckers Hitch

Morobrødrene i Ylvis har ikke gitt seg på musikkfronten, og «The Fox» var alt annet enn en såkalt «one hit wonder». The Truckers Hitch er hakket hardere i refrenget og brytes opp at et klassisk kassegitarvers. En morsom liten oppkvikker av en låt.

 

Ed sheeran – Don’t

Britiske Ed Sheeran har gjort det bra siden gjennombruddet i 2014. Nå er han ute med en ny, fengende låt med den korte tittelen «Don’t». Du kommer garantert til å legge merke til denne når den spilles på radioen din. Til tross for at låta er relativt enkel og nedstrippet er den både fengende og kul.

 

Ella Henderson – Ghost

Ella Henderson er bare 18 år, men både synger og ser ut som hun er mye eldre. Ella, eller Gabriella som hun egentlig heter, var en av finalistene under den britiske X-faktor finalen i 2012. Der endte hun til slutt på en sjetteplass. «Ghost» er debutsingelen til den unge og dyktige sangerinnen og er en kraftfull og stemningsfull poplåt. I oktober ventes hennes andresingel «Glow» og debutalbumet «Chapter One».

 

Katy Perry + Riff Raff – This Is How We Do

Katy Perry har denne gangen teamet opp med den svært karakteristiske rapperen Riff Raff med låta «This Is How We Do». Singelen er en tøff poplåt med tung beat og et fengende refreng. En skikkelig høsthit fra Katy der altså.

 

Pitbull – Fireball

Pitbull er ikke ferdig med sommeren og drar den enda litt lenger ut med låta «Fireball». Singelen er en typisk Pitbull-låt; varm, dansbar, rytmisk og med sterke latinamerikanske referanser. Det er bare å begynne å svinge seg!

Tags: , , , , , ,

Del "Ny musikk på mP3!"