Til nrk.no
(Foto:Skjermdump Facebook)

(Foto:Skjermdump Facebook)

Fransk bulldog med Instagramkonto

EinarTheFrenchie er ikke som alle andre hunder.

Skrevet av:
Publisert 14:39 11 september, 2014

Den franske bulldoggen er en gammel rase som stammer tilbake til Frankrike, helt tilbake til 1200-tallet. Og i motsetningen til andre hunderaser, var ikke den franske bulldoggen en del av en spesiell klasse eller rang, men heller en «allemanshund».

Einarthefrenchie , som du kunne lese om tidligere idag her, er en tre år gammel norsk bulldog som ikke er som alle andre bulldogger. Han har nemlig en instagramkonto med over 7000 følgere. Med hjelp av matfar @gryttn får du oppleve hverdagen til lille Einar og hans mange morsomme fotoshoot.

Sjekk ut søte Einar:


Tags: , , , ,

Del "Fransk bulldog med Instagramkonto"