Til nrk.no
Sia og Eminem er listet på mP3 med samarbeidslåta

Sia og Eminem er listet på mP3 med samarbeidslåta "Guts Over Fear". (Foto: Promo)

Ny musikk på mP3!

Sommeren er over, men høsten byr heldigvis på masse ny og bra musikk. Sjekk ut hva du kan høre på mP3 fremover her.

Skrevet av:
Publisert 15:54 27 august, 2014

Sjekk ut hele lista her!

 

Jessie J, Ariana Grande + Nicki Minaj – «Bang Bang»

De tre superaktuelle stjernene Jessie J, Ariana Grande og Nicki Minaj har nå gått sammen og samarbeidet om en fengende poplåt. Låta er minimalistisk og med de tre nevnte ingrediensene blir jo låten komplett på alle måter. Sterk vokal fra Jessie, sukkersøtt dryss fra Ariana og Nickis tøffe hardhet under det hele.

 

Becky G – «Shower»

Becky G eller Rebbeca Marie Gomez, som hun egentlig heter, er en fersk og gryende artist fra USAs vestkyst. Becky G ble oppdaget gjennom sine mange remixer på Youtube. «Shower» er den første singelen fra hennes debutalbum, og låta lover godt om albumet for den er både poppete, frisk og fengende. 17 år gamle Rebecca har nok en lysende fremtid i vente.

 

Taylor Swift – «Shake it Off»

Taylor Swifts nye låt, og tilhørende video, har fått varierte tilbakemeldinger. Blant annet beskyldte rapperen Earl Sweatshirt videoen for å være støtende og skadelig med det han mente var stereotypifisering av afroamerikansk kultur. Uavhengig av det er låta bak videoen både glad, sprudlende og ganske typisk Taylor Swift – og da passer den jo perfekt for mP3.

 

Meghan Trainor – «All About That Bass»

Førsteinntrykket av denne låta er kanskje noe mykere enn det man leser av tittelen, men fortvil ikke. Denne soulinpirerte perlen er en fryd for ørene og Meghan Trainor er derfor et navn man bør merke seg.

 

Eminem + Sia – «Guts Over Fear»

Eminem har holdt på lenge og holder seg aktuell ved å samarbeide med ferskere artister enn seg selv. Denne gangen er det Sia som er med på laget. Sia er jo også en dreven musiker og har skrevet låter for en rekke kjente artister som Beyoncé, Rihanna, Shakira og Katy Perry for å nevne noen. Men det er ikke før de siste årene hun har vist seg som en artist på egne ben. Det er vi glade for, for resultatet er jo nesten alltid bra!

 

Iggy Azalea + Rita Ora – «Black Widow»

«Black Widow» viser Iggy Azalea og Rita Ora fra en noe dystrere siden enn det vi er vant til. Lek og moro er lagt til side og alvoret har sunket inn. Det passer kanskje fint nå som høst og skole er i gang igjen, for låta er full av styrke, og kan forhåpentligvis hjelpe deg gjennom enhver bølgedal denne høsten.

 

Alesso – «Heroes»

Og over til denne ukas stekelåt. Alessos nye låt «Heroes» er en deilig danselåt som du fremover kan høre på mP3. Låta er ikke offisielt gitt ut enda, men søk den opp på nettet og du finner ulike versjoner av den. Også kan du selvfølgelig høre den på mP3 i mellomtiden.

 

The Chainsmokers – «Kanye»

Sjekk ut denne videoen a! Den kommer garantert til å få deg til å savne fest, sommer, festivaler og sommer allerede. The Chainsmokers er produsent- og dj-duoen bak megahitten «#Selfie» og det skal nok mye til for å lage en like stor oppfølger. Likevel skal vi ikke se bort i fra at også låta «Kanye» blir en snakkis, basert på hva låta handler om.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Ny musikk på mP3!"