Til nrk.no
Miley Cyrus fra

Miley Cyrus fra "Wrecking Ball"-videoen. (Skjermdump, YouTube)

Ny musikk på mP3!

Nye og knallsterke låter fra Miley Cyrus, Britney Spears og Cir.Cuz på mP3 denne uka.

Skrevet av:
Publisert 9:31 19 september, 2013

Hør også: Forrige ukes nye låter her!

Cir. Cuz – Er Vi

Gutta i Cir.Cuz er godt kjent på mP3 og du har nok hørt singler som «Radio», «Supernova» og sommerlåta «Tidløs» opp til flere ganger på kanalen. Nå kan vi glede med at poprapduoen er ute med nok en låt som fort kan bli din favoritt denne høsten. «Vi Er» har et koselig og fint gitarrefreng og et mer pumpa refreng. Midt i låta kommer også en skikkelig stekete overraskelse. Spill høyt! Låta slippes på mandag og du vil da kunne høre den her!

Miley Cyrus – Wrecking Ball

Miley Cyrus har vært på alles lepper den siste tiden (hvis det er lov til å si). Med den Rihanna-tiltenkte låta “We Can’t Stop”, dens tilhørende video, ectasy-ryktene og den viltre rumperistingen, også kalt twerking (nå også i Oxford Dictionary) har Miley nærmest blitt et ikon. Miley har tydeligvis et stort behov for å komme seg bort fra den enorme merkevaren av et Disney-skapt alterego; Hannah Montana. Andresingelen, “Wrecking Ball”, fra hennes kommende album er mer seriøs og nedstrippet enn førstesingelen. Miley synger veldig bra og denne låta har både et vakkert vers og et meget kraftfullt refreng.

Britney Spears – Work Bitch

Britney is back! Du trodde kanskje, den merkelige, will.i.am-produserte hitten «Scream & Shout» var en “one hit wonder” for Britney etter hennes siste album, Femme Fatale? Der tok du i så fall feil. Med det samme lydbilde fortsetter gode, gamle Britney partytoget som denne gangen gikk fra perrongen i Sverige ett eller annet sted. Det er nemlig den svenske DJen og produsenten Otto Knows som står bak låta som kan bli denne høstens store banger. Med et enkelt, men svært stekete refreng og få, men catchy tekstlinjer kommer du garantert til å danse til denne låta i løpet av høsten.

Tags: , ,

Del "Ny musikk på mP3!"