NRK.no toppbanner
Her er du: NRK.no > Lukket > Åpen Post > VIP > Video
VIDEO
NYHETER
HISTORIKK
HJELP/FAQ
SERIER
LENKER
ØNSKER/FORSLAG
 
Sterke følelser og mellommenneskelige spenninger
Dramatisk i Drapsavsnittet
Dramatisk i Drapsavsnittet

Nye serier

I løpet av sesongen vil vi vise noen nye serier, blant andre Drapsavsnittet, Hytteturen og Huset.

Publisert 19.12.2001 15:31. Oppdatert 08.01.2002 14:07.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
Er det en ting vi i Åpen Post VIRKELIG kan, så er det serier. Og denne våren gjør vi det igjen: hele tre suksess-serier skal vi vise i denne omgangen.

I Drapsavsnittet møter vi hardt pressede politimenn i kamp - ikke bare mot brutal kriminalitet, men også mot et beinhardt byråkrati. I rollene finner vi blant annet Norges egen Jack Nicholson, nemlig Bjørn Sundquist (opprinnelig nordfra, men bosatt i Follo gjennom en årrekke).

Huset er basert på det som trolig var norgeshistoriens første reality-serie, nemlig 'Broren til Nina', som ble vist på NRK i 1980. Dette er en sterk skildring av livet i en gjennomsnittsfamilie, med mye skjulte mellommenneskelige spenninger.

Men reality-bølgen stopper selvsagt ikke med dette. Vi er svært stolte av vårt egen-produserte virkelighetsdrama, nemlig Hytteturen. I Hytteturen får vi et varmt gjensyn med Thomas Andrè, og vi får også møte Åpen Posts adoptiv-svenske Robert Gustafsson i rollen som den hemmelighetsfulle Patrick. Vi er også stolte av å kunne introdusere dere for en ny og meget spennende skikkelse, nemlig den frittalende Terje Haram, en språk-kunstner tolket av Bård.

Åpen Post: Norges EGENTLIGE seriemester?


 
annonseheader
Rykkinn-porselen
JEG MENER AT:
10 siste topp høyremeny
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no