NRK.no toppbanner
Her er du: NRK.no > Lukket > Åpen Post > VIP > Nyheter
VIDEO
NYHETER
HISTORIKK
HJELP/FAQ
SERIER
LENKER
ØNSKER/FORSLAG
 
Kunst eller simpelt plagiat?

Rykkinn-porselen

Firmaet Decor Art har nylig laget en samling porselenstallerkener med motiver fra Rykkinn (hjem-drabantbyen til Harald). Men de var nok ikke først ute i denne nisjen. Se selv.

Publisert 13.03.2002 13:50. Oppdatert 11.04.2002 12:27.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
I brevet fra Decor Art står det bl.a. å lese at "De vakreste stedene i Rykkinn er nå blitt foreviget i en samling av porselenstallerkner. En enestående samling som gjengir Rykkinns sjel, stolthet, skjønnhet og tradisjon. Anskaff deg denne fine samlingen, som du kommer til å få stor glede av, 6 vakre scener i 18 karat gull. Samlingen vil kaste glans over både hjemmet ditt og over Rykkinn."

Brevet avsluttes med et "Verdsett Rykkinn!", og er signert "D. Noppe". Motivene består bl.a. av Sjømennenes helseheim, Rykkinn grendehus, Gommerud skole og Belset skole. Vi vil imidlertidig gjøre oppmerksom på at det ikke er første gang at Rykkinn-relaterte motiver har prydet porselensprodukter, ettersom vi lagde denne serien i 1999 etter skrukk-episoden i "Godt for deg, godt for meg". Men tilbudet fra Decor Art kommer utvilsomt på en sterk andreplass, og vi anbefaler det gjerne.

Verdsett Rykkinn, for hælvete.

Sosialrealisme til salgs

Rykkinn-porselen har blitt gjort før


Klikk på lenkene for å få mer Åpen Post-stoff om Rykkinn.


LENKER

 
annonseheader
Rykkinn-porselen
JEG MENER AT:
10 siste topp høyremeny
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no