Styrer maskiner med tankekraft

Som verdens første menneske kan amerikanske Matthew Nagel styre en datamaskin ved hjelp av tankekraft. 

Et knivstikk i nakken førte i juni 2001 til at unge matthew Nagel ble lam fra nakken og ned. Han ble sterkt funksjonshemmet og trengte hjelp til så og si alt.

Nå kan han som første menneske i verden styre en datamaskin ved hjelp av tankekraft. Den er koblet direkte til hjernen hans og han trenger bare å tenke på det han vil gjøre for å få maskinen til å reagere. Se det fantastiske innslaget i vår Nett-TV! 

Hva skjer med Ikke gjør dette hjemme-huset i den siste episoden denne sesongen? Alle de foregående husene har endt i ett flammehav, så hva skjer denne gangen? Mens sprengstoffekspert Roar og kjemiker Morten slår seg sammen for å prøve å lage vann fra bunnen av, går programlederne Rune og Torfinn vitenskapelig til verks for å undersøke om banning hjelper mot fysisk smerte. (8:8)
Vi er "på nett" så å si hele døgnet. Vi tvittrer, snap'er, spiller, teller skritt, handler og søker etter nyheter. Denne aktiviteten overvåkes av aktører som samler inn enorme datamengder om oss. Det ligger store gevinster, men også viktige fremskritt i BIG DATA! (2:4)
Humor, livsstil og intelligens gir status hos menn - og damer faller for det. Marens gjenværende beilere viser fram nye sider når de skal prøve seg under panseret på en Volvo 240. (5:6)