Drillos dille

Etter å pugget alle hovedstedene i verden kastet Drillo seg over hovedstedene i de amerikanske statene og de 90 franske departementene.

Egil 'Drillo' Olsen
Foto: Anne Liv Ekroll / NRK

- Da er du passe gææern, sier Egil "Drillo" Olsen

Norges største fotballtrener gjennom tidene har også markert seg som ekspert på geografi. Han har vært ekspertdommer i Kvitt eller dobbelt og gitt ut sitt eget miniatlas som han alltid har med seg på tur.

Men husker han alt like godt? Vi setter Drillo på prøve i Schrödingers katt sin Memoskole.

SE VIDEO: Drillo grilles i geografi

Hva skjer med Ikke gjør dette hjemme-huset i den siste episoden denne sesongen? Alle de foregående husene har endt i ett flammehav, så hva skjer denne gangen? Mens sprengstoffekspert Roar og kjemiker Morten slår seg sammen for å prøve å lage vann fra bunnen av, går programlederne Rune og Torfinn vitenskapelig til verks for å undersøke om banning hjelper mot fysisk smerte. (8:8)
Vi er "på nett" så å si hele døgnet. Vi tvittrer, snap'er, spiller, teller skritt, handler og søker etter nyheter. Denne aktiviteten overvåkes av aktører som samler inn enorme datamengder om oss. Det ligger store gevinster, men også viktige fremskritt i BIG DATA! (2:4)
Humor, livsstil og intelligens gir status hos menn - og damer faller for det. Marens gjenværende beilere viser fram nye sider når de skal prøve seg under panseret på en Volvo 240. (5:6)