Noen tråkket på Petter Northug sin stav under dagens NM renn. han måtte derfor snu å plukke den opp.

Her mister Petter Northug staven

Noen tråkket på Petter Northug sin stav under dagens NM renn. han måtte derfor snu å plukke den opp.

Publisert

NRK anbefaler

Sterk innsats på det årlige rullatorløpet på Grefsen i Oslo. 120 deltakere i godt voksen alder deltok. For noen var løypen nesten for kort.
Buss-sjåførene har plikt til å hjelpe rullestolbrukere ut og inn av bussen, men de også har myndighet til å si nei av sikkerhetsgrunner dersom bussen er full.
Ruby Dagnall høster gode kritikker for innsatsen i «Rosemari». Nå er 16-åringen klar for «Skam» som sendes på NRK denne høsten.

NRK Sport anbefaler

Før den historiske boksekampen på lørdag mener Cecilia Brækhus hun er blitt en helt ny bokser siden sist hun møtte Anne Sophie Mathis og at det gir henne fordel. Tull, sier Mathis, som ikke tror noe på en Brækhus-forvandling.
En av alpinsportens mest markante utøvere de siste 20 årene er kontraktsbundet til en utstyrsleverandør, men det bryr han seg ikke om. Miller vil tilbake i verdenscupen på egenproduserte ski.
Når Cecilia Brækhus bokser på hjemmebane, går hun i fotsporene til Svein Erik Paulsen. I 1975 var Spikern den første norske proffbokseren som gikk VM-kamp på hjemmebane. I en alder av 70 år slår han fremdeles hardt fra seg.