Ifølge Pårørendegruppa for FN- og NATO-veteraner har flere enn 200 norske soldater og offiserer tatt livet sitt i løpet av de siste 30 årene.

Over 200 norske soldater har tatt livet sitt

Ifølge Pårørendegruppa for FN- og NATO-veteraner har flere enn 200 norske soldater og offiserer tatt livet sitt i løpet av de siste 30 årene.

Publisert

NRK anbefaler

Det siste året har Listhaugs «vi» vokst med nesten 70 000 nye følgere på Facebook. Tall NRK har hentet ut fra analyseverktøyet Falcon viser at ingen andre norske toppolitikere er i nærheten av Listhaugs vekst. Antall følgere har økt med over 1144 prosent på ett år.
Jens-Kristian Heistad stod under et tre med tauet klart i hendene. Årevis med hets og trusler på nett og mobil holdt på å ta livet av ham.
Sterk innsats på det årlige rullatorløpet på Grefsen i Oslo. 120 deltakere i godt voksen alder deltok. For noen var løypen nesten for kort.

NRK Sport anbefaler

Det var avslutningsfest for roerne på Tufte gård i kveld. Suksesstrener Johan Flodins kontrakt med det norske landslaget gikk ut etter OL, men på festen hadde svensken en beskjed til laget.
Når Cecilia Brækhus og Anne Sophie Mathis møtes i bokseringen lørdag, er det ikke bare tidenes største kvinnelige boksekamp, det er også kampen med den største pengepotten for kvinner noensinne.
Nina Løseth (27) har kjent på kroppen hvordan det er å bli hetset på nett. Hun er skremt over utviklingen med digital mobbing.