Frelsesarmeen har det travelt før jul. Denne gamle, internasjonale hjelpeorganisasjonen deler ut julemat, presanger og andre forbruksvarer til dem som ikke har råd til å feire. 
Frelsesarmeen har også andre hjelpetilbud. Noen steder driver de butikker, overnattings - og spisesteder, og sammen med andre humanitære tiltak prøver de å gi et kontakttilbud til ensomme i den familiehøgtida som jula er.
Her får du vite litt om Frelsesarmeens Othilie Tonning, som lanserte den tradisjonsrike innsamlingsaksjonen julegryta. Der kan folk gi penger og pakker til Frelsesarmeens hjelpearbeid.

Frelsesarmeens julegryte

Frelsesarmeen har det travelt før jul. Denne gamle, internasjonale hjelpeorganisasjonen deler ut julemat, presanger og andre forbruksvarer til dem som ikke har råd til å feire. Frelsesarmeen har også andre hjelpetilbud. Noen steder driver de butikker, overnattings - og spisesteder, og sammen med andre humanitære tiltak prøver de å gi et kontakttilbud til ensomme i den familiehøgtida som jula er. Her får du vite litt om Frelsesarmeens Othilie Tonning, som lanserte den tradisjonsrike innsamlingsaksjonen julegryta. Der kan folk gi penger og pakker til Frelsesarmeens hjelpearbeid.