Mange elger lever utrygt i disse dager. Men elgen Lars i Vegårdshei har til nå vært fredet av de lokale elgjegerne, fordi den er så stor og flott.
Men nå spørs det hvor lenge den slipper unna.

Elgen Lars lever ennå

Mange elger lever utrygt i disse dager. Men elgen Lars i Vegårdshei har til nå vært fredet av de lokale elgjegerne, fordi den er så stor og flott. Men nå spørs det hvor lenge den slipper unna.

Publisert

NRK anbefaler

Sterk innsats på det årlige rullatorløpet på Grefsen i Oslo. 120 deltakere i godt voksen alder deltok. For noen var løypen nesten for kort.
Buss-sjåførene har plikt til å hjelpe rullestolbrukere ut og inn av bussen, men de også har myndighet til å si nei av sikkerhetsgrunner dersom bussen er full.
Ruby Dagnall høster gode kritikker for innsatsen i «Rosemari». Nå er 16-åringen klar for «Skam» som sendes på NRK denne høsten.

NRK Sport anbefaler

Før den historiske boksekampen på lørdag mener Cecilia Brækhus hun er blitt en helt ny bokser siden sist hun møtte Anne Sophie Mathis og at det gir henne fordel. Tull, sier Mathis, som ikke tror noe på en Brækhus-forvandling.
En av alpinsportens mest markante utøvere de siste 20 årene er kontraktsbundet til en utstyrsleverandør, men det bryr han seg ikke om. Miller vil tilbake i verdenscupen på egenproduserte ski.
Når Cecilia Brækhus bokser på hjemmebane, går hun i fotsporene til Svein Erik Paulsen. I 1975 var Spikern den første norske proffbokseren som gikk VM-kamp på hjemmebane. I en alder av 70 år slår han fremdeles hardt fra seg.