Over en million nordmenn så lørdag kveld at Agnete Johnsen fra Nesseby måtte se seg slått av Silya.
Nå venter studio og soloplate for Nesseby-jenta, som fikk skryt fra alle etter innsatsen i Stjernekamp.

Agnete etter Stjernekamp

Over en million nordmenn så lørdag kveld at Agnete Johnsen fra Nesseby måtte se seg slått av Silya. Nå venter studio og soloplate for Nesseby-jenta, som fikk skryt fra alle etter innsatsen i Stjernekamp.

Publisert

NRK anbefaler

Det siste året har Listhaugs «vi» vokst med nesten 70 000 nye følgere på Facebook. Tall NRK har hentet ut fra analyseverktøyet Falcon viser at ingen andre norske toppolitikere er i nærheten av Listhaugs vekst. Antall følgere har økt med over 1144 prosent på ett år.
Jens-Kristian Heistad stod under et tre med tauet klart i hendene. Årevis med hets og trusler på nett og mobil holdt på å ta livet av ham.
Sterk innsats på det årlige rullatorløpet på Grefsen i Oslo. 120 deltakere i godt voksen alder deltok. For noen var løypen nesten for kort.

NRK Sport anbefaler

Det var avslutningsfest for roerne på Tufte gård i kveld. Suksesstrener Johan Flodins kontrakt med det norske landslaget gikk ut etter OL, men på festen hadde svensken en beskjed til laget.
Når Cecilia Brækhus og Anne Sophie Mathis møtes i bokseringen lørdag, er det ikke bare tidenes største kvinnelige boksekamp, det er også kampen med den største pengepotten for kvinner noensinne.
Nina Løseth (27) har kjent på kroppen hvordan det er å bli hetset på nett. Hun er skremt over utviklingen med digital mobbing.