Arna-Bjørnar vil kapre publikums-rekorden i Toppserien mot Stabæk

Allierer seg med buekorps og barne-tv-kjendiser for å lokke publikum til tv-kampen.

Åsne Takle Eide, Tina Algerøy og Hege Hansen

NÆRMER SEG TOPPEN: Åsne Takle Eide, Tina Algerøy og Hege Hansen har hatt mye å juble for.

Foto: Astrid M. Nordhaug / Digitalsport

Tv-kampen på Arna idrettspark kommende lørdag er et skikkelig toppoppgjør, hvor serietreer Arna-Bjørnar tar imot serieleder Stabæk.

Gjestene er ubeseiret på sesongens seks første kamper, og markeds- og arrangementsansvarlig Hans Lokøy tror anledningen er perfekt for bergenslaget til å sette både én og to publikumsrekorder.

Apa, Elfie og Ted med Carl Christian Hamre

KOMMER TIL ARNA: Apa, Elfie og Ted har meldt sin ankomst. Her med serieskaper Carl Christian Hamre.

Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

– Tennes av kamper som betyr noe

– Vår egen publikumsrekord er på 842 og stammer fra kampen mot Røa i fjor, hvor vi med seier kunne inntatt tabelltoppen. Vi ser at publikum får tenning av kamper som betyr noe, og denne gangen byr vi på et toppoppgjør, sier Lokøy til NRK.no.

Arna-Bjørnar kan med seier klatre til andreplass på tabellen, forutsatt at LSK ikke tar mer enn ett poeng hjemme mot Kattem.

– Skulle vi klare firesifret, hadde ingenting vært hyggeligere enn om vi også hadde tatt publikumsrekorden i Toppserien, sierLokøy.

I så fall må bergenserne slå Amazon Grimstad, som i fjor klarte å lokke 1548 tilskuere til oppgjøret mot Medkila.

Får besøk fra Vennebyen

Arna-Bjørnar ønsker å få mange barn og unge på kampen og har derfor alliert seg med Vennebyen for å få tv-kjendisene Apa, Ted og Elfie på besøk på idrettsparken lørdag. I tillegg skal klubben prøve å få publikum med seg på en marsj fra kjøpesenteret Øyrane Torg til Arna idrettspark, ledet av Skutevikens buekorps.

Ingrid Østervold Stenevik jubler for scoring mot Kattem

OVERRASKELSEN: Ingrid Østervold Stenevik og Sandviken har overrasket stort.

Foto: Astrid M. Nordhaug / Digitalsport

Ordfører Trude Drevland har også meldt sin ankomst.

Skulle rekorden utebli, vil Arna-Bjørnar nok en gang prøve å kapre den 4. august. Da blir det byderby i Arna, når hjemmelaget får besøk av erkerival Sandviken.

Gleder seg over Sandviken-suksess

Sistnevnte var dømt nedenom og hjem før sesongstart, men har overrasket stort og ligger på femteplass i serien etter seks runder. Søndag slo de Røa 3-2 hjemme på Stemmemyren.

– Vi synes det er utrolig kjekt at Sandviken gjør det så bra. Det er stas når vi har to lag som kjemper i toppen, sier Lokøy.

Kampen mellom Arna-Bjørnar og Stabæk kan du se direkte på NRK1 kommende lørdag klokken 16.50.