To mistenkelige dødsfall på Askøy

Politiet har funnet to døde personer, som antas å være mor og sønn, i en leilighet på Askøy utenfor Bergen. Dødsfallene anses som mistenkelige.

Politiet på adresse på Askøy

PÅ STEDET: Flere politipatruljer er i nabolaget.

Foto: NRK-tipser

Lørdag klokken 18.43 rykket politiet ut etter en bekymringsmelding fra en person som fryktet at det hadde skjedd noe på i en bolig på Stongafjellet i Askøy kommune. Det melder Bergens Tidende.

Da politiet kom til stedet, fant de en kvinne og en mann død i boligen. Dødsfallene anses som mistenkelige.

De avdøde er ikke formelt identifisert, men politiet mener at det er mor og sønn, som bor i boligen, skriver politiet i en pressemelding.

– Vi holder på med teknisk og taktisk etterforsking på stedet. Vi foretar vitneavhør og krimteknikere er på vei, sier operasjonsleder Tatjana Knappen til NRK.

Ifølge innsatsleder Caspar Kaland betegner politiet omstendighetene som mistenkelige ettersom dødsfallene ikke fremstår som naturlige.

Caspar Kaland

IKKE NATURLIG: Innsatsleder Caspar Kaland sier politiet har iverksatt taktisk og teknisk etterforskning av det de betegner som unaturlige dødsfall på Askøy.

Foto: Cato Heldal Kristensen / NRK

Utover kvelden jobber politiet videre med å kartlegge avdødes siste bevegelser og avhøre vitner som kan ha vært i kontakt med de avdøde i senere tid. Det undersøkes også om det er elektroniske spor som må sikres.

De pårørende skal være varslet om dødsfallene, ifølge innsatsleder på stedet.

Politiet har varslet en pressekonferanse på politihuset i Bergen søndag klokken 12.

Mistenkelige dødsfall på Askøy

SPERRET AV: Politiet har sperret av ved stedet der to personer ble funnet døde på Askøy.

Foto: Karoline Finnema / NRK