Hopp til innhold

Thyago får ros etter Brann-debuten

18-årig fra Florø fikk åtte minutter mot Løv-Ham onsdag kveld. - Han klarte seg bra, skryter Erik Huseklepp.

Thyago Fernandes Casagrande

DEBUTEN: Thyago Fernandes Casagrande i Brann-drakt for første gang i Vestlandshallen. I bakgrunnen Brann-kaptein Olafur Örn Bjarnason.

Foto: Roy Hilmar Svendsen / NRK

VESTLANDSHALLEN, BERGEN: Den tidligere Florø-spilleren fikk spille åtte minutter i Branns treningskamp mot førstedivisjonslaget Løv-Ham i Vestlandshallen onsdag. Brann vant hele 5-1, og 18-åringen kom inn for Tijan Jaiteh. Selv om han ikke rakk å være involvert i noen scoringer i målfesten, var lagkameratene etter kampen fulle av lovord om floraværingen.

Erik Huseklepp mot Løv-Ham i Vestlandshallen

SKRYTER: Erik Huseklepp scoret selv tre mål da Brann vant 5-1.

Foto: Roy Hilmar Svendsen / NRK

LES MER: Snurret rundt med Løv-Ham

- Klarte seg bra

- Thyago er trygg med ballen og klarte seg bra i dag, sier kampens store profil, tremålsscorer Erik Huseklepp til NRK.

- Veldig spennende spiller. Kjekt for ham å få komme innpå og få debuten her i dag, og ikke bare være med på treningene med oss. Jeg husker selv hvordan det var å debutere, selv om han er yngre enn det jeg var, sier Jan Gunnar Solli.

Casagrande sluttet seg til Branns A-lag denne uken, og skal hospitere med eliteserielaget frem til neste treningsleir. Deretter venter spill for Brann 2 og klubbens juniorlag.

Kan få flere muligheter

Men det er ifølge Branns trenerteam ikke utenkelig at det kan bli flere opptredener på A-laget i inneværende sesong.

- Det er det Thyago selv som bestemmer. Han er en spiller med veldig høyt ferdighetsregister, er god med både innsiden og utsiden av foten og er god med ballen, sa Branns assistenttrener Rune Skarsfjord etter kampen.

- Jeg håper disse minuttene kan være en stor inspirasajon for ham til å trene enda hardere og enda mer, for det er det som kreves på dette nivået, sier Skarsfjord.

LES MER: Thyago kan bli Brann-spelar