BUNN:
4 eggehviter
200 g sukker
250 g mandler, grovmalte
KREM:
2 dl kremfløte
200 g sukker
1 vaniljestang eller
2 ts vaniljesukker
4 eggeplommer
250 g smør
DRYSS:
Ristede grovhakkede mandler
Rund kakeform, 24 cm i diameter
I stekeovnen: 175 grader C, ca. 45 minutter
Visp eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt til massen blir blank og seig. Bland mandlene forsiktig i. Ha massen i smurt form og stek kaken. Lag suksesskremen. Kok opp fløte, sukker og vanilje. Avkjøl litt. Visp eggeplommene og spe litt etter litt med den varme fløten. Varm blandingen forsiktig nesten til kokepunktet. Avkjøl. Visp inn romtemperert smør, med håndmikseren, til kremen blir luftig og lett. Fordel kremen over kaken og dryss over mandlene.