Slik kosar folk seg i finveret

Når gradestokken viser rundt 30 grader er det mange som nyttar godveret ute. Kva gjer du på? Del gjerne bileta dine med oss.

Bilete frå Instagram

KJØLER FØTTENE: Dette biletet er lagt ut av jannhark på Instagram og tagga med #nrksf. Gjer du det same, hamnar bileta på nettsida vår.

Foto: Bilete frå jannhark på Instagram

Er du på stranda, på fjelltur eller på jobb? Ved å merke bileta dine med #nrksf på Instagram får du vist dei fram til mange.

Finaste badestrand?

På Facebook-sida vår har mange sendt inn bilete av det dei tykkjer er den finaste badestranda i fylket. Dei kan du sjå her.

Vi vil veldig gjerne sjå kva du gjer på i dette flotte fylket vårt, så del gjerne med oss. Vis oss kvar du er, kva du held på med, vakker natur, korleis vêret er eller spennande ting du kjem over.

Bruk #nrksf

For å få med biletet på kartet til NRK Sogn og Fjordane, må du gi beskjed om kvar i fylket du er. Blir ikkje bileta geotagga, hamnar dei berre i biletstraumen under her og ikkje på sjølve kartet. Her kan du lese korleis du legg bileta på kartet vårt.

Ved å bruke emnemerket #nrksf godkjenner du at NRK kan publisere bildet i ei kvar redaksjonell samanheng på TV og nett. Du må stå inne for at dei som er avbilda har godkjent bruken. Sjå meir informasjon om retningslinjer i faktaboksen til høgre.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster kart, vennligst vent...