Hopp til innhold

Skarsfjord frykter ikke Godset

- Når dommeren blåser i fløyten, handler det om kvalitet, sier en selvsikker Brann-trener før den vanskelige bortekampen i Drammen.

Video Skarsfjord frykter ikke Godset

Strømsgodset og Brann sparker i gang den 21. runden i eliteserien lørdag klokken 17.00. For Brann er Yaw Ihle Amankwah, Cato Guntveit og Cato Hansen alle uaktuelle.

Austin trolig tilbake på midten

Nyervervelsen Christian Kalvenes får trolig tillit fra start i midtforsvaret i Amakwahs fravær. Også den andre nykommeren, Zsolt Korcsmár, kan være aktuell fra start. I så fall tyder mye på at Rudolph Austin flyttes frem på midten, hvor han trives best.

Drammenserne har fire seire på de fem siste kampene, mens de røde fra Bergen har tatt seks poeng - fordelt på tre uavgjorte og én seier. For Godset er også kaptein Alexander Aas tilbake etter halvannen måneds skadeavbrekk.

Tap i fjor

Blåtrøyene har en imponerende hjemmestatistikk, men Brann har tradisjonelt hatt godt tak på Godset på Marienlyst. Tilsvarende kamp i fjor endte likevel med 2-1-seoer til Strømsgodset. Innbytter David Nielsen scoret Branns mål på sin gamle hjemmebane.

I vårsesongen i år vant Brann 4-0 på Brann Stadion, etter to scoringer hver av Petter Vaagan Moen og Diego Guastavino.

Kampen mellom Godset og Brann vises direkte på NRK1.