Piotr Leciejewski
Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

SK Brann, eliteserien 2016

Oppsummert

Sesongen 2016 er Brann tilbake i det gode selskap i norsk toppfotball. Her får du siste nytt om det som rører seg sportsklubben i år.

 • Brann presenterer ny spiller

  SK Brann har invitert til en pressekonferanse der de presenterer en ny signering før 2017-sesongen. Det er ennå ikke bekrefet hvem spilleren er, men Brann har lenge vært på jakt etter Aalesunds Vito Wormgoor (bildet), ifølge BT.

  Ny spiller til AaFK.
  Foto: Aalesunds Fotballklubb
 • – Nederlender ønsket av Brann

  Vito Wormgoor kan erstatte Vadim Demidov i Brann, melder BT. Midstopperen har spilt for Aalesund i høst, men har ikke kommet til enighet med sunnmøringene om ny kontrakt. Ifølge BT er Brann nå i «meget konkrete» forhandlinger med 28-åringen.

  Ny spiller til AaFK.
  Foto: Aalesunds Fotballklubb
 • Brann-treneren forlenger kontrakten

  Lars Arne Nilsen har forlenget trenerkontrakten med ytterligere én sesong. Dermed har Nilsen i likhet med flere i teamet sitt nå kontrakt ut 2019-sesogen.

  Lars Arne Nilsen
  Foto: MAY-HELEN ROLFSNES / NRK
 • Leciejewski forlenger med Brann

  Brann-keeper Piotr Leciejewski (31) har forlenget kontrakten med bergenslaget ut 2019-sesongen. Sisteskansen, som har blitt omtalt som en av eliteseriens beste målvakter de siste sesongene, har tidligere hintet om at han ønsker seg til en større liga, men har nå bestemt seg for å forplikte seg til ytterligere to år i Bergen.

  Piotr Leciejewski forlenger med Brann
  Foto: Bernt-Erik Haaland / Brann.no
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..
Torgeir Børven signerte for Brann tirsdag.
Med kampene Rosenborg-Lillestrøm, Brann-Stabæk, Odd-Molde, Viking-Sogndal og Vålerenga-Haugesund