Eliteserien fotball 2021: Brann og Mjøndalen

SK Brann, 1. divisjon 2022

Oppsummert

NRK Vestland sender alle Sportsklubben Brann sine kamper i 2022-sesongen direkte på radio. Hør kampene på denne siden, på dab-radio i Hordaland eller i NRK Radio-spileren.

• Brann serieåpner mot Haugesund

Brann serieåpner mot Haugesund i eliteserien neste sesong. Kampen spilles på Brann Stadion mandag 10. april. Også 16. mai har Brann hjemmekamp. Da er Stabæk motstander. Brann avslutter sesongen borte mot Strømsgodset 2. desember.

Sk Brann mot Stabekk på Brann stadion Sondag 10.Juli 2022. Stil
  •  «Palle» forlenger med Brann

Midtstopper Fredrik Pallesen Knudsen (26) har skrevet ny kontrakt med Brann som strekker ut 2024-sesongen, melder klubben selv.

Bergenseren kom tilbake til Brann i fjor sommer etter et opphold i FK Haugesund.

– Som bergenser er det ingen andre steder jeg vil være enn her i Brann, så jeg er glad for å bli noen år til, sier Pallesen Knudsen

Fredrik Pallesen Knudsen
  • Brann vann 4-1 i siste kamp

Herrelaget til Brann slo søndag KFUM Oslo 4-1 i den siste serierundekampen. KFUM opna med scoring etter 14 minutt. To av Branns mål kom i det 90. og 93. minuttet. Sogndal slo Raufoss 0-3 borte. Medan Åsane tapte 3-1 borte mot Grorud.

• Brann vann 3-0 over Skeid

Brann vann 3-0 over Skeid då dei møttest i 1. divisjon på Brann stadion i kveld.

Niklas Castro skåra fyrst på frispark, medan Aune Heggebø sette inn det andre målet nokre minutt før pause. Niklas Castro heada inn det tredje målet to minuttar på overtid.

7224 tilskodarar løyste billett til kampen.

• Brann startar med Horn Myhre

Brann-trenar Eirik Horneland har gjort to endringar på startsoppstillinga frå førre kamp før dagens heimekamp mot Skeid.

Felix Horn Myhre kjem inn for Mathias Rasmussen, som har vore sjuk i helga, og stoppar Andreas Skovgaard og venstreback Ruben Kristiansen kjem inn for David Møller Wolfe, som også er sjuk.

Oddgeir Øystese kommenterer kampen på NRK Radio her. Kampen er og råd å følgja direkte her.

Mathisen fikk hjerne­rystelse etter hodesmell i vestlands­derbyet: – Jeg husker ingenting

Brann-spilleren fikk en skikkelig smell i søndagens kamp. Han håper å spille allerede til helgen igjen.